COMÈDIA ROMÀNTICA Netflix anuncia la pel·lícula 'Fuimos canciones' amb les actrius de "Merlí" i "Patria"

Imatge de 'Fuimos canciones' (Netflix)

Serà una adaptació de la nova novel·la d'Elísabet Benavent, després de l'èxit aconseguit amb la sèrie "Valeria"

Netflix ha anunciat aquest dimarts la pel·lícula 'Fuimos Canciones', una comèdia romàntica protagonizada per María Valverde (Tres metros sobre el cielo, Tengo ganas de tí,) i Álex González (El Príncipe, Vivir sin permiso) que s'estrenarà el proper 29 de setembre.  

La pel·lícula, basada en el bestseller d'Elísabet Benavent 'Canciones y recuerdos', que conserva el nom de la primera novel·la, està dirigida per Juana Macías. Elisabet Casanovas (Merlí), Susana Abaitua (Loco por ellaPatria), Eva Ugarte (Mira lo que has hecho, Afterparty, Gente que viene y bah) i  Miri Pérez-Cabrero completen el repartiment, juntament amb Roger Berruezo, Ignacio MontesArtur BusquetsClaudia Galán i Carlo Constanzia.

Així és 'Fuimos canciones'

Maca (María Valverde) té 30 anys, és maldestre per naturalesa, gaudeix la vida a estones i intenta ser feliç. Maca malgasta el seu talent treballant com a assistent d'una tirana influencer de moda, i passa l'estona amb nois amb els quals mai arriba a comprometre's emocionalment. Al costat de les seves dues amigues, Jimena (Elísabet Casanovas) i Adriana (Susana Abaitúa), úniques, irresistibles i sempre disposades a donar-ho tot perquè els seus problemes semblin més lleugers, Maca ha aconseguit convertir a Madrid en una ciutat on tot és possible. Tot sembla anar bé, fins que ELL, l'innombrable, torna a creuar-se en la seva vida. Leo (Alex González), el seu gran amor i error, l'home que li va trencar el cor, va acabar amb la seva autoestima i la seva fe en el gènere masculí, torna a la seva vida per posar-ho tot potes enlaire.

Maca ha intentat oblidar-lo, però ara ha d'assumir que ha tornat, enfrontar-se als sentiments que té sota clau i bregar amb el record inesborrable del que va poder ser i no va ser. Les velles ferides es reobren i Maca haurà de ser valenta i afrontar els seus conflictes, pors i inseguretats, per a per fi prendre les regnes de la seva vida.

ETIQUETES:

Deixa un comentari