'Com si fos ahir' encara el final de temporada més truculent

La Lua i l'Hèctor a 'Com si fos ahir' (TV3)

Un possible cas d'abús sexual marcarà els propers dies la sèrie dels migdies a TV3

Torna el misteri a les sobretaules de TV3. La sèrie 'Com si fos ahir' va viure una escena pròpia de les millors telenovel·les emeses al llarg dels anys. El personatge de l'Hèctor, té ganes de tenir relacions. Fa poc, l'havien descobert mirant porno al mòbil i havent-se gastat una morterada de diners per culpa d'això. Però va ser al darrer capítol, quan va aparèixer en una situació que marcarà els propers dies. El noi, va sortir a fer un volt i va passar per un forn on hi treballa una noia que li agrada, la Lua. L'Hèctor s'havia declarat a la noia, però aquesta el va tractar amb condescendència, una reposta que no va agradar gens al noi.  

Per això, ara totes les mirades estan posades en què va passar al darrer capítol, quan l'Hèctor va aparèixer amb la samarreta tacada de sang i tornat nerviós i ràpid a casa. Haurà agredit a la Lua? Li haurà fet mal? O ell no hi té res a veure i l'ha defensat d'algú altre?

Què passarà ara?

Aquesta setmana començarem a descobrir què ha passat. L'Ivan trobarà a faltar a l'Hèctor que no apareix i l'haurà de trucar. Ell dirà que es troba malament. L'angoixa del noi el farà voler anar a viure amb l'Ivan durant uns dies. L'Ivan no ho veurà clar i li dirà que no. Una notícia farà saltar totes les alarmes i l'Hèctor es posarà molt nerviós. La Sílvia, explicarà que ha llegit una notícia sobre una agressió sexual.

ETIQUETES:

Deixa un comentari