Telecinco retira el programa de la Pantoja i el substitueix per 'Sálvame Deluxe'

Isabel Pantoja a 'Top Star' (Telecinco)

Les males dades d'audiència de 'Top Star' precipiten el canvi per evitar una nova derrota contra 'La Voz Kids' d'Antena 3

Telecinco continua amb els seus canvis sobtats de programació. Si aquest dilluns la cadena emetia la gala de 'Supervivientes', prevista per diumenge per fer front a 'Mask Singer, ara Tele 5, canvia 'Top Star' de la nit dels divendres i al seu lloc emetrà un especial 'Sálvame Deluxe'. El motiu, són les males dades d'audiència aconseguides pel talent show que té a la cantant Isabel Pantoja com a protagonista del jurat. Segons ha avançat aquest dimarts el portal Formula TV, Tele 5 vol intentar frenar l'èxit d'Antena 3 i fer front a 'La Voz Kids' a Antena 3, que s'ha imposat clarament fins ara.

La retirada de 'Top Star', segons sembla, no significa que hagi estat cancel·lat per Mediaset, ja que segons Formula TV, les gravacions continuen amb normalitat i, aviat arribaran a la gala final. Tot i això, la cadena no ha anunciat la nova ubicació del format, que podria anar al prime time del diumenge si 'Superviventes' es manté en la nit dels dilluns contra 'Mask Singer'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari