Telecinco prepara 'La Última Tentación', una seqüela de 'La Isla de las Tentaciones' amb ex-concursants

Sandra Barneda fitxa per "Supervivientes"

El nou format reunirà alguns dels protagonistes de les tres primeres edicions del reality amb les seves actuals parelles per a posar-les a prova


Mediaset ha anunciat aquest dimecres 26 de maig, que ha començat la producció de 'La Última Tentación', la nova versió de l'exitós reality 'La isla de las tentaciones'. El concurs que posa a prova l'amor de diverses parelles a Tele 5, va emetre la seva darrera temporada al mes de març passat. Les experiències viscudes a les ja mítiques 'Villa Playa' i "Villa Montaña' van suposar un abans i un després en molts dels participants. Uns van aconseguir dissipar els dubtes, reforçar els seus vincles i fer un pas endavant en els seus compromisos. D'altres, van decidir separar els seus camins per a obrir-se a noves aventures amoroses, encara que temps després, alguns d'ells van recapacitar i van decidir recuperar l'amor perdut.

Ara, la cadena recupera alguns dels participants més destacats de les tres edicions de 'La Isla de las Tentaciones', així com les seves actuals parelles per protagonitzar 'La Última Tentación', la primera seqüela del format a nivell internacional. A 'La Última Tentación', els participants, mostraran en quin punt es troben les seves relacions actuals i posaran a prova la fortalesa i la solidesa del seu amor sotmetent-se a una dinàmica que comptarà amb aspectes nous. Va ser encertada la decisió que van prendre a les fogueres finals? Estan convençuts que la seva parella actual és la definitiva? O tornaran a caure en la temptació?

Sandra Barneda es tornarà a posar al capdavant d'aquesta seqüela, que es gravarà aquest estiu a la República Dominicana, al mateix temps que la quarta edició del format original.

ETIQUETES:

Deixa un comentari