Missatges secrets, nova expulsió i Lydia Lozano possible nova concursant a 'Supervivientes'

Lydia Lozano a 'Supervivientes' (Tele 5)

Agustín Bravo, va ser expulsat definitivament del concurs i Alexia Rivas va revelar que Carlos Alba li hauria estat enviant missatges abans d'entrar al reality

Per David Montufo

La setena entrega de 'Conexión Honduras', que va liderar la nit a Catalunya amb 255.000 espectadors i un 19% de quota de pantalla, va estar protagonitzada per les diverses polèmiques que es van desenvolupar a Hondures. Agustín Bravo va ser expulsat definitivament del concurs, després de passar uns dies a 'Playa Destierro'; Alexia Rivas va tornar a Espanya després del seu pas pel concurs i va revelarr que Carlos Alba li havia enviat nombrosos missatges des de feia 2 o 3 anys.

Agustín Bravo, nou expulsat, amb un compte pendent

Després de deixar amb intriga a l'audiència per conèixer a l'expulsat definitiu del concurs, Agustín Bravo es va convertir en el quart expulsat definitiu. Per la qual cosa, Lola i Palito continuaran desterrades juntes, com a mínim, una setmana més. "La audiencia ha decidido que el expulsado sea Agustín", sentenciava Jordi González, després que Agustín, Lola i Palito haguessin conviscut junts durant quatre dies a 'Playa Destierro'. Agustín es va acomiadar de les seves companyes, emocionat, i les va felicitar per les grans supervivents que són.

Agustín va deixar en l'aire un compte pendent: "Gracias a todos, me voy con pena porque me hubiera gustado demostrar algo que tengo ahí y ya lo comentaré", deia el ja exconcursant, expressant un compte pendent que no va rellevar. Tot i això, va afegir que tornava feliç amb els seus.

Alexia Rivas, torna a Espanya amb una bomba que afecta a Carlos Alba

Alexia Rivas va trepitjar el plató de 'Supervivientes 2021', per primer cop, després de ser expulsada del concurs, on va poder fer balanç de les seves vivències. Va recordar les dues etapes que van marcar el seu concurs, on va començar amb una mala experiència pel seu mal estat de salut i, posteriorment, es va recuperar i no volia ser expulsada del concurs.

Cap al final del programa, Jordi González va treure al llum una notícia que Alexia Rivas havia transmès a l'equip del programa. Tal com van dir, Carlos Alba hauria enviat missatges, durant 2 o 3 anys, a Alexia Rivas. Ella, com va dir, es va estranyar quan, a l'inici del concurs, va fer veure que no la coneixia. Els darrers missatges els va enviar poc abans d'entrar al concurs, concretament el 14 de desembre de 2020. Alexia va assegurar que mai els va respondre i, de fet, va ensenyar els missatges a Lydia Lozano. La col·laboradora que era a plató, va evotar revelar el contingut per respecte a la família de Carlos, però va assegurar que ell tenia intenció de quedar amb ella. Posteriorment, Marta López i Cristina Tárrega van explicar que elles també havien rebut missatges, però en cap cas amb les intencions que explicava Alexia.

Julen i Sandra, cara a cara

La trama entre Tom i Sandra va continuar, aquest cop a plató. La ja exnovia de Tom va tornar d'Hondures, i va trepitjar el plató de 'Supervivientes 2021', on es va veure les cares, per primer cop des de la seva estança a l'illa, amb Julen. El 'vicevers' a qui s'acusa de ser el responsable del final de la relació entre Pica i Tom Brusse. Tots dos van repetir en diverses ocasions, davant les preguntes dels col·laboradors, que podien sentir atracció mútua, tot i intentar amagar-ho en un principi. "Yo te quiero decir que estoy muy orgulloso de ser tu amigo. Has estado en una situación muy difícil, y voy a estar en las buenas y en las malas", li va dir Julen a Sandra. Tot i assegurar que no havien superat cap límit més enllà de l'amistat, tots dos van confessar sentir alguna cosa especial, deixant obertes les portes a una possible futura relació.

Image
Sandra Pica i Julen al plató de 'Supervivientes'

A plató, van qüestionar l'actitud de Sandra Pica, després del viatge de l'ex de Tom a Hondures. Va ser la col·laboradora i cantant Vicky Larraz qui li va dir a Sandra: "Te veo una total montajista, que has intentado burlar la inteligencia a toda España".

Lydia Lozano, possible propera concursant de 'Supervivientes'

Jordi González es va posar nostàlgic, quan presentava als col·laboradors i col·laboradores a l'inici del programa, i va destapar que ell i Lydia Lozano fa 17 anys que treballen junts. Va recordar a MiTele PLUS com va començar, amb Jorge Javier Vázquez, Lydia Lozano i Belén Rodriguez, presentant els debats de 'Gran Hermano'. Lydia Lozano li va respondre: "Hemos salido, hemos comentado y sigue todo igual". A més a més, el presentador va destacar la dificultat de la col·laboradora per recordar als concursants, a la qual cosa Lydia va reaccionar assegurant la seva dificultat per recordar els noms dels concursants.

Davant la tempesta que van viure els concursants, els exconcursants que es trobaven a plató van confessar que les tempestes són el pitjor de la supervivència, destacant la desagradable sensació d'estar mullat durant molt de temps. En aquest moment, Jordi González aprofitava, bromejant, per proposar a Lydia Lozano perquè fos concursant a la pròxima edició. Però Lydia, sorprenentment, li va contestar: "Bueno, tenemos tiempo para hablar". La reacció al plató va ser molt positiva, i Cristina Tárrega va expressar que li encantaria veure-la concursant.

Diverses polèmiques i una tempesta arriben a Hondures

El repartiment de les tasques, com és habitual, va portar noves polèmiques a Hondures. Sylvia Pantoja es va indignar perquè feia dues setmanes que realitzava la mateixa feina i tenia ganes de pescar, però Tom, líder setmanal, no li ho va permetre. El francès va dir a la cantant: "Hay que separar la vida professional de la personal", però Pantoja no va entendre l'actitud de Tom, ja que el considera amic seu i no va entendre que donés prioritat a les demandes de Lara Sajén.

A més a més, l'arribada de la primera tempesta de l'edició va afectar tants als supervivents com als desterrats, sent Palito Dominguín la que va resultar més afectada, fet que va comportar que Lola es mostrés molt preocupada per ella. Quan l'equip de 'Supervivientes' va anunciar als concursants que la tempesta havia finalitzat, la cara d'alegria dels concursants va ser màxima.

ETIQUETES:

Deixa un comentari