Les oficines de 'The Good Wife' reobren al juny amb nous personatges

Christine Baranski (The Good Wife)

L'actor Mandy Patinkin ('Homeland') plantejarà alguns problemes al bufet, i Charmaine Bingwa, serà una advocada jove, tossuda i molt pragmàtica.

L'esperada cinquena temporada de 'The Good Fight', creada per Robert i Michelle King ('The Good Wife', 'Your Honor', 'Evil'), arribarà a Movistar+ al mes de juny.

Als nous episodis, s'incorpora Mandy Patinkin com a estrella convidada. L'actor interpreta a Hal Wackner, un autèntic ciutadà de Chicago que plantejarà alguns problemes al bufet de Diane i Liz quan obre un improvisat tribunal populista. L'actor nominat a 3 Globus d'Or i 7 premis Emmy és especialment conegut a nivell internacional pel seu paper d'Iñigo Montoya en el film de culte 'La princesa prometida' i el seu paper com Saul Berenson en la sèrie 'Homeland', a més d'altres incursions en televisió com a 'Mentes criminales', 'Chicago Hope' i 'Tan muertos como yo'.

Protagonitzada per Christine Baranski ('The Good Wife', 'Mamma Mia!'), Audra McDonald ('La bella i la bèstia', 'Sin cita previa'). Completen el repartiment Sarah Steele ('The Good Wife'), en el paper de Marissa Gold, la secretària de Diane i investigadora a temps parcial; Nyambi Nyambi ('Mike i Molly', 'American Koko') com Jay Dipersia, l'investigador oficial de Reddick Boseman & Lockhart; Michael Boatman ('Madam Secretary', 'The Good Wife') com el jutge Julius Cain, i Zach Grenier ('The Good Wife', 'El ala oeste de la Casa Blanca'), com el cínic David Lee.

També s'incorpora una nova actriu: Charmaine Bingwa, que serà Carmen Moyo, una advocada jove, tossuda i molt pragmàtica. La seva experiència en casos referits a la classe treballadora li permetrà connectar amb els clients més complicats i infames del bufet.

AIXÍ SERAN ELS NOUS CAPÍTOLS

Davant la imminent sortida d'Adrian i Lucca de la signatura, Diane comença a qüestionar si el seu lloc està realment dirigint, al costat de la Liz, un bufet majoritàriament afroamericà. Mentrestant, Marissa es veu involucrada en un conflicte d'interessos amb un tal Hal Wackner (Mandy Patinkin), un ciutadà de Chicago sense experiència legal que decideix obrir el seu propi tribunal en la part de darrere d'una copisteria. Contra tot pronòstic, l'improvisat jutjat guanya popularitat i des de Reddick, Boseman & Lockhart han de bregar amb judicis extravagants i sense cap valor legal davant l'atenta mirada d'un públic àvid d'entreteniment.

ETIQUETES:

Deixa un comentari