'HBO Espanya' confirma que emetrà l'especial de 'Friends' el 27 de maig

Els sis protagonistes a 'Friends. The Reunion' (HBO)

L'episodi titulat 'Friends. The Reunion' recupera als seus protagonistes i el mateix estudi, 17 anys després del final de la sèrie

El coronaviurs ha fet més llarga l'espera, però el retorn de 'Friends' ja és més a prop. Jennifer Aniston, Courteney Coix, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry i Matt LeBlanc ja roden un programa especial que es podrà veure a 'HBO Espanya' el proper 27 de maig. Així ho ha anunciat la plataforma després de dies d'incertesa de la seva emissió a l'estat espanyol.

Els protagonistes tornen al plató original de la icònica comèdia, Stage 24, a l'estudi de Warner Bros. a Burbank, per a celebrar el seu retrobament 17 anys després del final de la sèrie. 'Friends. The Reunion' comptarà amb aparicions de convidats especials, com David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon i Malala Yousafzai.

No serà un episodi nou, es farà una re-lectura a alguns dels moments de 'Friends'. Entre d'altres, al primer episodi de la quarta temporada o l'escena en la que juguen al joc de trivial, en que Joey i Chandler acaben guanyant.

Van ser 10 temporades i els seus protagonistes s'han reunit durant dos dies per filmar 'Friends: The Reunion.' "És divertit, quan ens reunim, és com si no hagués passat el temps", va dir LeBlanc a People.

ETIQUETES:

Deixa un comentari