Bustamante i els seus fantasmes del passat

Bustamante y Yana a la revista 'Hola'

David Bustamante i la seva parella Yana Olina han posat junts per primera vegada a la revista 'Hola' amb l'excusa del 20è aniversari de la carrera professional del cantant

Per Lorena Vázquez

Odia que els reporters asfàltics li preguntin per la seva vida privada i no suporta veure's fotografiat pels incansables paparazzis. Malgrat això, el cantant al·lèrgic a la premsa del cor va protagonitzar, fa uns dies, una més que amplíssima entrevista a la revista 'Hola'. Amb pagament previ per descomptat, parla amb detall de la seva relació amb la ballarina Yana Olina, de la qual assegura que és l'amor de la seva vida, i fins i tot de com és la relació que manté amb la seva famosíssima ex, Paula Echevarría.

"Parlo tots els dies amb la Paula. Just la vaig trucar per una cosa i em va dir: 'David, ara no puc parlar, estic donant a llum'"

David Bustamante i Yana Olina han posat junts per primera vegada per a la portada de la revista que saluda i ens han ensenyat la seva nova llar amb piscina, jardí i sala d'assajos. L'excusa? Celebrar el 20è aniversari de la (irregular) carrera professional del cantant. Bustamante, el que tant profundament detesta parlar de la seva intimitat quan hi ha micròfons a prop, va revelar que manté contacte diari amb la seva ex, fins i tot el dia que aquesta va tenir la seva criatura: "Parlo tots els dies amb la Paula. Just la vaig trucar per una cosa i em va dir: 'David, ara no puc parlar, estic donant a llum'", ha comentat el cantant càntabre a la publicació.

Portada revista 'Hola'

No puc ni vull amagar que quan vaig llegir l'entrevista, em vaig indignar bastant. No ho puc evitar. Quan algun personatge famós carrega com ell ho ha fet contra la premsa del cor i després s'obre en canal per un mitjà rosa a canvi d'un quantiós xec… Em cabrejo com una mona. No m'entengueu malament. No és que pensi que tots els rostres populars estan obligats a obrir les portes de la seva intimitat, ni em molesta la qüestió dels preus. No és això. Entenc el negoci en el que hi participo i defenso que per alguns d'aquests personatges les portes s'obrin i es tanquin segons els euros que algú posi a sobre de la taula. El que m'enfada, i molt, és que aquests mateixos personatges aprofitin per menysprear i ridiculitzar als mitjans que no paguen per paraula.

Com a reportera asfàltica emèrita que sóc, aquesta burda distinció amb cert to classista que acaba sempre per menystenir la feina dels que treballen al carrer, em treu de polleguera. Bustamante no és l'únic cas, ni molt menys. N'hi ha molts d'altres que posen cara d'ensumar merda quan es troben un pobre reporter d'agència a la porta de casa seva, però que, en canvi, li posen la catifa vermella als fotògrafs de la revista que paga. Cobrar per parlar està molt bé, senyors. Aprofiteu tot el que pugueu! Però accepteu també les regles (no escrites) d'aquest joc nostre i empasseu saliva amb un bon somriure quan tingueu càmeres a pocs centímetres de la cara, en comptes de queixar-vos tant. La hipocresia, en aquest cas, està sobrevalorada.

"David Bustamante ha hagut de lluitar contra tots aquests monstres i ho ha hagut de fer públicament i amb molt poca ajuda externa fruit de la seva tensa relació amb la premsa"

N'he servit una de calenta, vaig a per la freda abans que els Bustamantiers em saltin a la jugular (tot i que mai he sabut quina de les dues és la dolenta, la freda o la calenta?).

La seva imatge pública ha patit bastant al llarg dels anys i és cert que no ho ha tingut pas fàcil. Malgrat el seu gran carisma i la seva naturalitat i havent sapigut aprofitar molt bé el trampolí professional que 'Operación Triunfo' li va regalar, en diverses ocasions s'ha vist immers en històries fosques i arenes movedisses mediàtiques. La primera enfangada va venir de la mà de Begoña Alonso, una model amb ganes de popularitat amb la que va mantenir una relació d'un any i que el va acusar de maltractaments (sortosament va resultar absolt, després de lluitar 6 anys als tribunals). Una baralla de bar a San Vicente de la Barquera amb condemna inclosa pels familiars del cantant també va ferir greument la seva popularitat. I seguim sumant… Anys després, van arribar els rumors sobre com allargava hores i hores l'oci nocturn i les sonades crisis al seu matrimoni. Home de fortaleses i febleses, David Bustamante ha hagut de lluitar contra tots aquests monstres i ho ha hagut de fer públicament i amb molt poca ajuda externa, fruit, precisament, de la seva tensa relació amb la premsa.

"Encara recordo el 'bodorrio' a la basílica de Covadonga, quan va sonar l'himne d'Astúries. Allà vam plorar tots de l'emoció, els nuvis i nosaltres, càmeres i micròfons en mà! Quin goig de parella!"

I ara, amb nou disc d'aniversari sota el braç i preparant la seva participació a la nova edició de 'MasterChef Celebrity', quan havia confessat sentir-se renascut de les seves cendres, torna a aparèixer un fantasma del seu passat: Francisco Manjón, assessor de l'artista durant 14 anys i acusat pels Bustamante d'apropiació indeguda i estafa. El que va ser home de confiança de David Bustamante ha contactat aquesta setmana amb Sálvame per recordar que va ser absolt de tots els càrrecs i amenaçar el cantant: "Vam fer un pacte amb els seus advocats perquè no es parlés de res i ell ho ha trencat, ha parlat de mi en una revista, cobrant. Està intentant guanyar amb exclusives el que ha perdut als jutjats. Si acabem, acabem i sinó parlarem tots". Manjón, amb algun as a la màniga, també ha aprofitat per treure els draps bruts del matrimoni Bustamante-Echevarría: "Tenien molts alts i baixos emocionals, el seu matrimoni va ser molt inestable des del principi. Ells sabien vendre una imatge que no era la real". Cap novetat, la veritat. Fum del dolent i del que no anirà enlloc. Ja us dic que si la imatge que la parella ens va vendre no era la real, sí ho va ser durant uns quants anys. Encara recordo el 'bodorrio' a la basílica de Covadonga, quan va sonar l'himne d'Astúries. Allà vam plorar tots de l'emoció, els nuvis i nosaltres, càmeres i micròfons en mà! Quin goig de parella!

Ara, de nou, la vida li somriu, malgrat l'aparició d'alguns fantasmes. Amor a dojo, casa nova, projectes televisius, gira musical a la vista i… gurú dels perfums, no us n'oblideu! Cada 30 segons algú compra un perfum de Bustamante o això va explicar ell mateix a 'La Resistencia' de Broncano. No puc evitar imaginar-lo dient allò de "Virgencita, virgencita, que me quede como estoy".

ETIQUETES:

Deixa un comentari