Tot sobre l'episodi més dur de Rocío Carrasco, titulat 'Miedo'

Rocío Carrasco

S'han hagut d'eliminar 11 minuts i 38 segons del relat sobre l'agressió de la seva filla, a petició de la pròpia mare i de la productora, per no ferir més sensibilitats

"És l'episodi definitu per entendre l'estat actual de la relació actual entre maree i filla". Amb aquest titular ha presentat aquest dimarts un dels redactors de l'espai de Tele 5 el 8è episodi que s'emetrà aquest dimecres a les 22h.

Segons ha avançat la cadena, s'han hagut d'eliminar 11 minuts i 38 segons del que va explicar Carrasco, perquè les dues parts, Rocío i productora, han considerat que són detalls innecessaris d'emetre. Es tracta dels detalls de l'agressió de Rocío Flores a la seva mare l'any 2012 i per la qual va ser condemnada. Però no serà l'única protagonista del nou capítol, també es parlarà de Rosa Benito, Amador Mohedano, Gloria Mohedano i José Ortega Cano i segons sembla servirà per entendre per què mantenen una relació tan dolenta amb Carrasco actualment.

La presentadora del 8è episodi de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', tornarà a ser Carlota Corredera i es titularà 'Miedo'. L'emissió es dividirà en dues parts i farà públic el relat de Rocío Carrasco sobre situacions que van tenir lloc entre el juny de 2006 i juliol de 2012. Entre ells, destaquen l'obertura del testament després de la mort de Rocío Jurado; el greu accident de trànsit de José Ortega Cano que va provocar la defunció d'un conductor i pel qual el destre va ser condemnat; la participació de la seva tieta, Rosa Benito, i del seu exmarit, Antonio David Flores, en diferents 'realities'; i alguns dels episodis més difícils viscuts amb els seus fills.

Per a comentar tot el que doni de sí el testimoni de Carrasco, aquesta vegada no hi haurà ni María Patiño, Lydia Lozano ni Marc Giró. Les escollides per ser a plató són: Belén Esteban, Samanta Villar, Paloma García Pelayo, l'experta en violència de gènere Ana Bernal-Triviño i la psicòloga Sonia Cervantes, entre altres col·laboradors. Finalment, el programa comptarà amb les actuacions musicals de Blas Cantó i Victoria, representants d'Espanya i Bulgària a la propera edició del festival d'Eurovisió, que interpretaran els temes amb els quals acudiran a la cita, 'Me quedaré' i 'Growing up is getting old', respectivament.

Aquest dimarts, el programa 'Sálvame', ha llançat un nou avançament de l'episodi 8, en què Carrasco critica la presència de certes persones durant l'obertura del testament.

ETIQUETES:

Deixa un comentari