UN FET INÈDIT 'Supervivientes' obliga a menjar a una concursant pel seu estat de salut

Alexia Rivas menjant la pizza a 'Supervivientes'

Alexia Ribas, l'ex d'Alfonso Merlos va anar a la illa amb tan sols 43 quilos i portava dies sense menjar

Polèmica al reality de Tele, 'Supervivientes'. La concursant Alexia Rivas, periodista de la cadena que va saltar a la fama per destapar la infidelitat d'Alfonso Merlos durant una videoconferència, està de pega. La noia es troba en amb un estat de salut sota mínims, després de dies sense ingerir aliments, a causa d'una suposada indigestió que li fa treure tot el que menja. Rivas ja va anar a l'illa amb un pes per sota del que correspondria a la seva alçada d'1,60m, però tan sols 43 quilos de pes. Cal recordar que tots els participants han passat unes proves mèdiques abans d'anar a Hondures i que, tan en el cas de Rivas com en la resta, haurien superat satisfactòriament.

Alexia va explicar durant el programa d'aquest diumenge, que se sent marejada, amb vòmits i problemes per anar al bany. "Ahir portava com 24 hores sense menjar. Vaig menjar cigrons i em van sentar molt estranys a l'estómac. Des de llavors, ho vaig treure tot, tinc punxades a l'estómac i ho estic passant molt malament. El meu problema és que no puc posar res d'aliment, va explicar Rivas.

El presentador de l'espai, Jordi González va ser molt contundent amb l'explicació de Rivas. "Alexia estàs sent atesa en tot moment. Si et negues a menjar t'estàs provocant un problema de salut seriós. No és un problema mèdic, és un problema teu i per a nosaltres ja saps que seria una actitud com voler abandonar, amb les conseqüències que això suposa. Aquesta actitud de desídia i d'apatia és semblant a voler abandonar. No t'estic renyant, però aquest mateix matí els teus companys t'han dit que mengessis i tu no vols", li ha recordat Jordi González.

Alexia va voler respondre que no és un problema d'ànim. "Vaig arribar a l'illa molt baixa de pes. Fins i tot pujar escales és per a mi com córrer una marató. Tant de bo això fos mentida", va dir Rivas a González.

Obligada a menjar sense èxit

"Crec que és la primera vegada a 'Supervivientes' que obligo a algú a menjar". Amb aquestes paraules descrivia Lara Álvarez la oportunitat que van donar a Rivas perquè pogués menjar-se una porció de pizza. "T'han revisat i tant la teva tensió, com les teves constants vitals són correctes i diu l'equip mèdic que si vols recuperar-te has de menjar", va explicar Álvarez a Alexia, entre cara de poc convenciment. El concurs va donar 7 minuts de temps per a que Rivas es pogués menjar la pizza, però la noia en va deixar la meitat. "Això que igual per a tu està sent un càstig, l'equip mèdic et diu que et va molt bé i és necessari per a tu, que et comencis a comprometre amb l'alimentació", va replicar Lara Álvarez.

Des de plató, Jordi González encara va ser més dur: "Si no menges, et mors". Un comentari que va indignar a alguns espectadors, que no van veure bé, obligar a menjar a algú amb vòmits i nàusees.

ETIQUETES:

Deixa un comentari