Rocío Flores a la seva mare: "Les coses no són així, agafa'ns el telèfon"

Rocío Flores (El programa de AR)

La filla de Rocío Carrasco esclata en directe i rebutja que estigui manipulada pel seu pare

Aquest divendres, la filla de Rocío Carrasco, Rocío Flores ha decidit respondre a la seva mare. Ha estat a 'El Programa de Ana Rosa', després que el presentador Joaquín Prat ha preguntat a Flores si volia afegir alguna cosa. Flores ha respost que "Sí, vull afegir una cosa més, aviam com ho explico".

"Sento la necessitat d'explicar com em sento, perquè m'estic creant una cuirassa que jo no sóc així. La pressió mediàtica a la que estic tenint des que va començar tot això de 24 hores, 7 dies a la setmana, un munt de persones darrere meu preguntant-me tots els dies les mateixes qüestions."

"Si em quedo a casa tinc alguna, és que tinc alguna cosa a amagar i tinc por, i si vinc a treballar és que no tinc sentiments. Esteu molt equivocats, clar que en tinc i no en són pocs. Hi han moltes coses que no són així. Les coses no són així! És la realitat, jo conec perfectament millor que ningú a la meva mare i sé el que jo he viscut a casa seva i conec al meu pare i el que he viscut amb ell".

"S'ha dit que jo m'he criat en una casa amb odi. I ho dic mirant càmera: "A casa meva, mai a la vida se m'ha provocat odi cap a la meva mare, mai, sempre ho he dit i és la realitat."

"Em sento malament i estic destrossada, crec que això és molt injust i se superen els límits. No sóc la única que està patint, hi ha una altra persona que també pateix que es diu David Flores."

"S'ha dit que estic manipulada, tinc 25 anys, he demostrat moltes vegades la classe de persona que tinc, que tinc criteri propi i que penso per mi mateixa. El meu pare no és així".

"T'ho dic a tu mare, ho he intentat moltes vegades, de forma privada. S'ha dit que jo no m'he posat en contacte amb la meva mare i això és mentida. El 3 de desembre vaig tornar a trucar a la meva mare i ahir la vaig tornar a trucar dues vegades i veig que l'única manera de contactar és públicament. Mare, els teus fills no te'ls ha arrencat ningú, els teus fills estan aquí, aixeca el telèfon, truca'ns, parla amb nosaltres, asseu-te amb nosaltres, de veritat, aclarim els coses.

"No vull més dolor, no puc més, ho dic de cor, de veritat, no puc més. És tot molt insostenible i les coses no són així. No vull dir res més".

ETIQUETES:

Deixa un comentari