CLECA Norma Duval renya Xavier Sardà en directe: "Per l'audiència feies barbaritats"

Duval i Sardà (La Hora de la 1)

Ha estat durant una conversa al programa de TVE, 'La Hora de la 1', a partir d'una pregunta sobre els límits de l'humor

Aquest divendres, Diada de Sant Jordi, Xavier Sardà ha estat convidat a el programa de TVE, 'La Hora de La 1', per inicialment, presentar el seu darrer llibre 'Intercambio de Parejas'. L'espai, però, ho ha aprofitat per preguntar al periodista per les polèmiques declaracions del cantant Miguel Bosé, en les què va negar la pandèmia en una entrevista amb Jordi Évole a 'La Sexta'. Però la conversa ha virat a partir d'una pregunta del col·laborador Gonzalo Miró, que ha demanat a Sardà si creia que l'humor està en perill d'extinció.

El periodista català, ha respost amb contundència que no ho creia i que "l'ofensa hauria de desaparèixer del codi penal". També ha afegit que "Jo quan feia 'Crónicas Marcianas' he estat assegut al banc dels acusats, un mínim de 6 ocasions, perquè hi havia gent que se sentia ofesa i dolguda per alguna cosa que havíem dit". La vedette Norma Duval, que estava a plató amb cara de no compartir el que escoltava, ha acabat esclatant contra Sardà: "Doncs mira, jo no et vaig demandar però a mi em vau "crivellar" a 'Crónicas Marcianas" sense cap motiu, i tot per l'audiència, estimat Xavier Sardà". "Sí, sí, Jo ho sé", ha contestat el català.

Duval s'hi ha tornat: "O sigui que amb mi justícia molt poca la que vau fer. Demana'm perdó". Sardà, ha intentat sortir del tràngol: "Et dic, de l'únic que em penedeixo i si vols em poso de genolls. És que d'aquells anys de televisió especial i cridanera, però també políticament incorrecte, és que algú es sentís malament". Unes paraules que no han convençut a Normal Duval, que indignada ha replicat: "No, no és que em sentís malament, és que per l'audiència fèieu barbaritats. Les coses que heu dit de mi, no tenen nom ni perdó".

"La gent d'allà eh, perquè jo m'enterava de poques coses, però bueno si és així perdona'm. És més si en aquell moment tu haguessis vist matèria jurídica, tothom té dret a presentar una demanda", ha contestat el català. La presentadora de la secció l'ha acomiadat amb una altra cleca: "Com veus Xavier Sardà, televisió en directe, com feies tu…"

ETIQUETES:

Deixa un comentari