Miguel Bosé impacta pel seu estat en una entrevista amb Jordi Évole

Miguel Bosé (La Sexta)

El cantant revela la seva relació amb les drogues, el sexe, Franco i explica per què té una veu tan canviada

El cantant Miguel Bosé, acaba de fer 65 anys i després de gairebé 6 anys sense donar una entrevista a una televisió espanyola, aquest diumenge, va ser entrevistat per Jordi Évole a La Sexta. A 'Lo de Évole', Bosé va parlar de tot, especialment sobre el gran canvi físic pel qual ha passat en els últims anys.

En relació a aquesta situació delicada que ha viscut, el cantant confessa que s'ha hagut d'aïllar completament del seu entorn. Évole li va preguntar pel seu estat delicat de salut. "A mi els últims mesos hi han hagut moments que m'has fet patir, com èstàs?" "Jo estic de puta mare no ho veus?", respon Bosé.

Durant l'emissió del programa, es va poder apreciar un Bosé amb una veu molt debilitada. El periodista català li va preguntar el per què de la seva veu: "La meva veu va i ve, ara puc parlar, però he arribat a no tenir veu", va relatar Bosçe a Évole. No et veia ningú?", va replicar el català a l'artista, que va respondre. "A qui vols que m'ensenyi, en aquest estat?"

Drogues, sexe i Franco

Durant la conversa, Bosé va explicar que fa set anys que ho va deixar tot: "He viscut anys salvatges: drogues, sexe 'a lo bèstia'… I un bon dia em vaig despertar i vaig dir: s'ha acabat! Ho he deixat tot, tot només fa 7 anys", va confessar.

"La teva mare tenia coronavirus", va sentenciar Évole a Bosé, que va respondre amb contundència: "La meva mare no es va morir de COVID. I això ha de parar ja". L'artista també es va sincerar sobre altres aspectes de la seva vida, com la relació amb el seu pare o la presència de Franco a casa seva: "Franco venia a la nostra finca i se li queia la baba amb el meu pare".

ETIQUETES:

Deixa un comentari