'MasterChef' estrena la seva novena temporada amb un cuinat solidari a Mallorca

'Masterchef 9' a Palma (RTVE)

Els aspirants s'enfrontaran a reptes com cuinar a 2.000 metres d'altura amb una sensació tèrmica de -12 graus

TVE torna a encendre els fogons de 'MasterChef', aquest dimarts 13 d'abril. Serà la 9a edició del talent culinari, que obrirà les seves portes a setze nous aspirants. Després de superar un dur càsting, només els cinquanta millors candidats d'entre els 70.000 que es van inscriure, lluitaran per aconseguir el davantal que els acrediti com a concursants de la novena edició.

Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera cataran, entre altres, els plats d'un venedor nat amb estètica vikinga, un jugador de pòquer, la filla del metge del Barça, una Guàrdia Civil encantada amb el seu treball perquè així descansa dels seus tres fills i una empresària que ha passat per un llarg número d'internats i que està obstinada a treballar al restaurant ABaC.

Els aspirants s'enfrontaran a reptes com cuinar a 2.000 metres d'altura amb una sensació tèrmica de -12 graus, serviran un còctel en la presentació d'una pel·lícula amb Arturo Valls, elaboraran un menú per als atletes que participaran en els Jocs Olímpics de Tòquio; treballaran a les ordres de l'equip del restaurant Les Cols (dues estrelles), o seran capitanejats per Antony i Henar, aspirants de 'MasterChef Júnior 8'.

Ada Colau, entre els convidats


El programa comptarà amb convidats com: Alaska, Maribel Verdú, José Luis Martínez-Almeida, alcalde Madrid i Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, així com participants de totes les edicions de 'MasterChef'. Mario Vaquerizo, Josie, Boris Izaguirre, Loles León, La Terremoto de Alcorcón, Juanjo Ballesta, Ainhoa Arteta, Florentino Fernández, Gonzalo Miró, Las Retales, Dafne Fernández, Celia Villalobos o Santiago Segura són alguns dels convidats.

Mallorca: el primer destí


El Parc de la Mar de Palma, serà l'escenari del primer episodi on els setze aspirants, debutaran amb un cuinat solidari, preparant 150 racions, al davant de la Catedral de Mallorca. Cada equip cuinarà dos plats amb alguns dels productes locals a partir d'un menú dissenyat pels xefs Maca de Castro i Santi Taura, tots dos amb una estrella Michelin.

ETIQUETES:

Deixa un comentari