'Élite' anuncia data d'estrena i avança imatges de la nova temporada

'Élite' (4a temporada, Netflix)

Els alumnes del col·legi 'Las Enzinas' tornen amb nous enfrontaments que posaran en perill la seva amistat

Netflix ha confirmat aquest dilluns que la quarta temporada de 'Élite' s'estrenarà el 18 de juny. El nou curs començarà a 'Las Enzinas' amb un nou director (Diego Martín, Velvet, Familia): un dels empresaris més poderosos d'Europa disposat a reconduir el col·legi, que ha estat, segons ell, desbocat els darrers anys. I aquest director porta amb si a la seva família, als seus tres fills (Carla Díaz, El Príncipe; Martina Cariddi, Mientras dure la guerra; Manu Ríos, El Chiringuito de Pepe). Tres adolescents massa acostumats a sortir-se sempre amb la seva, a tenir el que vulguin quan vulguin, caigui qui caigui, i que posaran en perill la unió i l'amistat dels alumnes més veterans.

De nou un enfrontament de bàndols, ara entre el vell món (els alumnes i les normes de sempre) i el nou (la nova direcció i els nous companys, entre els quals també està Pol Granch). Un xoc que acabarà explotant i provocant una tragèdia, amb una víctima i un responsable la identitat del qual hauran de descobrir.

Andrés Velencoso (Velvet Colección, Edhatambé s'incorpora a la quarta temporada de 'Élite', on també seguiran els alumnes més veterans de 'Las Enzinas' com Samuel (Itzan Escamilla), Guzmán (Miguel Bernardeau), Ander (Arón Piper), Omar (Omar Ayuso), Rebeca (Claudia Salas) i Cayetana (Georgina Amorós).

ETIQUETES:

Deixa un comentari