RELAT ESFEREÏDOR Rocío Carrasco: "La meva mare ho sabia, però es va acollonir"

Rocío Carrasco

La filla de Rocío Jurado revela com ni la seva propia família la va ajudar i com va fer "un paper" davant la premsa per no explicar el que realment passava

Aquest diumenge, Telecinco va emetre el segon i tercer episodi de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', la docusèrie sobre la vida de Rocío Carrasco. Un programa especial de 4 hores i mitja i amb nova banda sonora: la cançó que França portarà a Eurovisió 2021, "Voilà", de Barbara Pravi. L'especial conduït per Carlota Corredera, va començar amb un missatge de la protagonista en forma d'àudio.

Rocío Carrasco va relatar els duríssims moments que va viure al costat d'Antonio David Flores i que la van portar a decidir separar-se. Aquesta segona emissió comença el 1996, l'any en què decideixen casar-se i es queda embarassada de la seva primera filla, Rocío Flores. El que de portes enfora semblava una parella que s'estimava, en realitat va ser un infern per a la filla de Rocío Jurado.

El primer embaràs.

"Ell no volia anar a casa dels meus pares a explicar-ho, deia que el meu pare el mataria, tampoc volia explicar-l'hi al seu, tenia por, jo li vaig dir que no es preocupés, que jo podia anar sola (…) La persona de més confiança que jo tenia era la meva amiga Cristina Cárdenas i vaig confiar en ella perquè portés la meva sang a una farmàcia perquè ho analitzessin, allà va sortir que sí i ella el que va fer va ser anar a vendre-ho a una revista".

Rocío, abans que sortís la informació publicada a la premsa, va anar a Màlaga a explicar-li-ho als seus sogres i també a Múrcia, per a dir-ho a la seva mare: "Ella estava en un camerino i quan em va veure va saber que jo estava embarassada, em va dir 'A seva casa ve"

La reacció del seu pare Pedro Carrasco, no va ser igual de comprensiva: "Jo a penes tenia relació amb ell, quan vaig arribar a veure'l em va fer dos petons molt secs, em vaig asseure al sofà de la saleta amb ell i li ho vaig dir (…) Del que li va entrar pel cos em va donar una bofetada que el cap em va donar voltes i em va dir 'Et vaig avisar, que t'arruïnaria la vida". Després de la galtada, el pare li va donar una abraçada i li va dir que havia estat ximple per deixar que Antonio David "aconseguís el que volia".

Un comentari molt desafortunat

Rocío va explicar com setmanes després d'assabentar-se que estava embarassada, va tenir un dinar familiar amb els pares d'Antonio David. Quan li van preguntar pel nom que li posarien al bebè, Rocío els va dir que si era nena es diria Rocío, i que si era nen Pedro Juan, Pedro pel pare de Rocío, Juan pel pare d'Antonio David. D'aquesta manera la criatura duria el nom dels dos pares, però la reacció de la mare d'Antonio David Flores la va deixar aònita:

"O Juan Pedro, perquè el nen te l'ha fet el meu fill, no te l'has fet tu amb un dit", unes paraules que la van fer "plorar de la vergonya que vaig sentir, venint de la mare del pare del meu fill ".

Després d'anunciar l'embaràs, Rocío i Antonio David, van casar-se sense poder decidir res tot i que va costar 35 milions de pessetes: "Ningú ens va dir que havíem de casar-nos, però es donava per entès (…) Ni ell ni jo participem en res de les noces, tot ho va organitzar la meva família, jo no vaig poder decidir ni l'escot del vestit que anava a portar en les meves noces".

La traïció del seu tiet, Amador Mohedano

Després de casar-se, la parella se'n va anar de lluna de mel a les Maldives i recorda que va rebre una trucada telefònica mentre era a l'habitació. Li van parlar en anglès i va reconèixer la veu d'un fotògraf amic de la família. Ningú la va creure però, casualment, dies més tard es van publicar fotos del viatge de la parella.

Rocío va sospitar del seu tiet, perquè molt poques persones sabien el destí que havien triat. Fins i tot va corroborar els seus dubtes parlant amb una persona que treballava a la revista. Després d'això, va tenir una conversa amb Amador "que no acaba molt bé", va assegurar.

La primera infidelitat

Durant l'embaràs del seu segon fill, la parella estiuejava a Chipiona i per les nits sortien de festa pel poble. Però quan Rocío proposava fer una cosa diferent a sortir, Antonio David, li deia que es quedés a casa i que ja sortiria ell. Però això per a Rocío no era una opció.

Ja havia vist a Antonio David en una actitud afectuosa amb Sonsoles (una noia del bar on anaven) i no volia deixar sol al seu marit per por a que li fos infidel. Durant una nit al bar, ell va anar a demanar una copa i, com que trigava massa, Rocío el va anar a buscar. "El vaig enxampar menjant-se la boca amb la tia darrere de la barra. Ell em veu. Surto corrent del bar i plorant, em dóna un atac, em comença a fer molt de mal la panxa i a tenir punxades, com a contraccions".

Rocío relata com només volia marxar d'allà i la resposta que li va donar Antonio David: "Em diu estàs boja, no estàs bé del cap, l'embaràs t'està afectant al cap. Quan em diu això jo començo a hiperventilar i a tenir un atac de pànic. Estava embarassada del seu fill, això no m'entra perquè el meu marit em posa les banyes, m'entra com a mare, perquè estava embarassada d'ell, i ell estava utilitzant això per a dir-me que estava boja i que el que veia no era real".

Rocío va suplicar-li que la portés a casa però Antonio david s'hi va negar: "Em va dir jo no et porto, ves-te'n caminant, jo em quedo amb aquesta. I me'n vaig anar caminant a les sis del matí, plorant pel carrer. En aquest instant decideixo que em separo. Vaig saber que això s'havia acabat".

'Cierva embarazada'

Aquell estiu va continuar amb les contraccions, forts dolors de panxa i atacs d'ansietat i de pànic. Un dels motius, les infidelitats del seu marit que segons sembla ho sabia tot el poble menys ella. "Em cridaven 'Rociíto eres una 'cierva embarazada', ho sabia la premsa, també María Patiño".

L'incident de la finestra

En una de les nits en les que Rocío es va quedar sola a casa i Antonio David se'n va anar de festa fins les 8 del matí, Carrasco quan va veure'l tornar a casa va passar el següent: "Li vaig dir ets un pocavergonya, ell em va agafar de la camisa de dormir, tenia un finestral molt gran i a l'esquerra una finestra. Em va agafar de la roba i em va treure mig cos per la finestra. La panxa em donava amb la repisa de la finestra. Vaig girar el cap i li vaig dir 'procura que quan arribi a baix m'hagi matat.' Ell va prendre consciència del que estava fent i em va deixar anar ràpidament.

La trucada al telèfon de Sonsoles, l'amant d'Antonio David

Rocío Carrasco per fi ho tenia clar. Una factura de telèfon amb desenes de trucades a un mateix número per valor de valor de 263.000 pessetes (1.580 euros), confirmaven les seves sospites. El que encara era el seu marit, Antonio David Flores, tenia una amant, es tractava de la Sonsoles, la noia amb la que ja els havia enxampat al bar de Chipiona.

Antonio David ho seguia negant tot: "Ell em deia una vegada i una altra que eren coses meves, que estava boja, que eren les meves hormones de l'embaràs i que estava boja, que anava a malparir al meu fill". Per això Rocío va decidir agafar el telèfon en qüestió i trucar per comprovar davant del seu marit a qui corresponia aquell número. "Vaig marcar el número i el va agafar una dona, imagino que seria la mare de Sonsoles, li vaig dir 'Sóc Rocío Carrasco, la dona del nòvio de la seva filla, només truco per dir-li que vagin preparant una habitació per al meu marit perquè ve cap aquí".

Amenaça a Rocío Jurado

Rocío Carrasco decideix separar-se i es posa a fer les maletes. Antonio David va entrar en còlera, "Va començar a cridar-me 'et separaràs, Rociíto?' i jo li vaig dir que sí i em va dir 'et cagaràs, no sabràs d'on et vindran, t'aixecaràs d'una i et portaràs una altra', em va dir cridant".

"Va donar la casualitat que Rocío Jurado va escoltar aquestes paraules i "va començar a pujar les escales 'que si la meva filla es va a què?' i quan va arribar a la porta ell li va dir 'tu et calles, Rocío Jurado, tu no coneixes a Antonio David Flores'. I aquí la va acollonar, va callar, es va donar la volta i se'n va anar. I fixa't que és aquesta l'única veritat que ha dit en tota la seva vida. Que m'anava a cagar. Ho ha complert. Ho va dir i ho ha fet".

Les mateixes amenaces, 20 anys després

Un cop es va saber que Rocío havia fet la docusèrie, Antonio david, va respondre des dels micròfons de Tele 5, abans de que l'acomiadessin, amb un missatge que no era la primera vegada que enviava a la seva exdona.

Els tertulians contra Antonio David

Un cop acabada l'emissió dels episodis 2 i 3, el programa va comentar les revelacions de Carrasco amb els col·laboradors. Kiko Hernández, excompany de Flores a 'Sálvame', va ser molt contundent: "Amb el tracte que li ha donat Antonio David a Rocío em fan venir ganes de vomitar. No hi ha cap dubte que ha patit maltractament. Jo ara mateix me'n alegro de no ser company d'Antonio David Flores. Seria incapaç de trepitjar un plató de televisió amb ell". La periodista Laura Fa que també va participar a l'especial va criticar a l'entorn: "El paper de la família de Rocío Carrasco, que ja ho sabia és al·lucinant".

ETIQUETES:

Deixa un comentari