Rocío Carrasco: "Aprofitava per insultar-me, i em deia: 'et treuré els fills i t'odiaran, 'filla de puta'"

Rocío Carrasco (Tele 5)

La filla de Rocío Jurado revela la situació que va portar-la a intentar-se suïcidar per deixa de patir

Telecinco va estrenar aquest diumenge els dos primers capítols de la docusèrie 'Rocío: contar la verdad para seguir viva'. I no va deixar a ningú indiferent, començant pel propi presentador Jorge Javier Vázquez i els col·laboradors que eren a plató. Un cop vist l'episodi 0, Belén Esteban i Lydia Lozano quasi en estat de xoc, van demanar disculpes públicament, per tot al que havien dit de Carrasco durant anys

Les xarxes socials també van esclatar i la majoria de comentaris eren per donar suport a Carrasco. Un dels missatges més destacats va ser el tuit de la ministra d'Igualtat, Irene Montero: "El testimoni de Rocío Carrasco és el d'una víctima de violència de gènere".

PRIMER CAPÍTOL

QUÈ VA PASSAR EL 5 D'AGOST?

Rocío i Antonio David a 'GH VIP'

5 d'agost de 2019, una data que sempre recordarà Rocío Carrasco i és que segons va explicar, aquell dia va intentar suïcidar-se. Amb la veu entretallada, Rocío va revelar com dies abans, l'havien avisat que la seva filla, Rocío Flores, aniria a la televisió a defensar al seu pare que estava concursant a la casa de 'GH VIP'. Carrasco, en tractament per depressió i ansietat des del 2011, va rebre la notícia com un gerro d'aigua freda que la va fer tocar fons. "Quan em va arribar aquesta notícia van passar pel meu cap els 20 anys anteriors i el que se'm venia damunt una altra vegada. Amb un element major que era la meva filla a un plató".

Informe mèdic de Rocío Carrasco (Telecinco)

"Aquest dia, el cinc d'agost vaig decidir que no volia continuar vivint, aquest dia determino que no puc, que no vull tornar a passar per allò, ja ho havia posat en coneixement de la justícia, havia posat en mans de la justícia una sèrie d'actituds que jo considerava maltractament (…) L'única manera que tot això s'acabés era traient-me del mig (…) Em vaig prendre diverses pastilles diferents i em vaig quedar adormida (…) Fidel va entrar a l'habitació perquè jo no m'aixecava i a l'hospital jo vaig arribar adormida, bé ho sap Déu que jo no recordo res (…) A urgències em van preguntar i els vaig dir que no volia seguir així, que encara que no ho hagués aconseguit en aquest moment ho tornaria a intentar, que sempre em quedaria el pont de Segòvia per a tirar-me des d'allà."

Rocío va detallar el que més mal li va fer de les paraules dela seva filla quan va entrar a la casa de 'GH VIP' i va dir-li al seu pare: "No et preocupis, fora està tot bé, està millor de com ho vas deixar". Un comentari que la van doldre, després de saber que el seu informe mèdic havia arribat a mans de 'l'altre part'.

Carrasco va haver de ser ingressada en un centre per rebre tractament i va assegurar que això la va fer entrar en raó: "És una acció covarda, egoista i de la qual m'avergonyeixo però és la puta realitat".

LA RELACIÓ AMB ELS FILLS

Rocío Carrasco va assegurar que els seus fills l'adoraven però que quan ella i Antonio David es van separar tot va canviar. "Ells han crescut amb aquesta versió". "Ella [Rocío Flores] tenia passió per la seva mare, que sóc jo. Qui la que l'ha parit he estat jo. Sóc víctima però ells també. D'una ment diabòlica. Ell ha aconseguit el que em va dir: 'Et cagaràs Rociíto'. I m'ha tret el més important de la meva vida. Els meus fills. Me'ls ha tret i ha fet que m'odiïn. Que és més cruel si cap. Perquè si algú els mata has de viure amb aquesta pena tota la vida. Però jo he tingut als meus fills morts en vida. He hagut de fer com que no els tinc estant vius. Embrutant la seva ment, això no es fa amb dues criatures petites, això no es fa amb una mare. Això no es fa amb ningú. I això ha fet ell".

"Gairebé que prefereixo que els meus fills continuïn creient la versió que tenen perquè el dia que Rocío s'adoni de tot el que ha passat, del que ella ha format part i de qui és el seu pare realment, serà el pitjor dia de la seva vida. I no m'agradaria que sofrís".

SEGON CAPÍTOL

COM VA COMENÇAR TOT

En el segon capítol Carrasco explica com va conèixer a Antonio David Flores un estiu de 1994, a Chipiona. En referir-se a aquell inici de relació, Rocío parla de "la il·lusió d'una cria de 17 anys" i avui dia reconeix que allò no era amor.

Però els seus pares, Pedro Carrasco i Rocío Jurado no veien amb bons ulls a Antonio David. Rocío va explicar que la seva mare li va suplicar que no marxés de casa quan en fer 18 anys i que el seu pare li va dir "t'arruïnarà la vida i tornaràs amb una panxa". Però ella va decidir marxar a Argentona amb l'aleshores Guardia Civil: "El meu dia a dia era esperar que aquesta persona vingués de treballar".

"La meva mare em deia: 'Rocío no hi vagis, te'n penediràs, serà la teva perdició'. La vaig deixar plorant al terra clavada de genolls i vaig marxar. És una de les coses que més em penedeixo en la vida d'haver-li fet això, així d'aquesta manera".

UNA ESTIRADA DE CABELLS

"Jo estava asseguda al sofà i ell m'agafa dels cabells i em dona una estrebada i em dona amb el cap contra la taula i va pujar donant-me a mi la culpa de tot el que li passava en aquell moment. Hi ha molts episodis de la meva vida d'aquesta època que no sé si per defensa personal o què, els tinc oblidats. Ho atribueixo al fet que el mal que se m'estava ocasionant a mi, el donava per bo, el justificava, el deixava passar", va relatar Carrasco

"Recordo agressions verbals com: 'inútil, no serveixes per a res. Estàs grossa'. Pot semblar una ximpleria però no és la paraula, és la forma. Ell tenia una cara que no se li podia discutir res i quan hi havia càmeres era tot meravellós, sempre davant de la gent. Que poc sabia jo llavors que anava a ser el meu botxí".

ORTEGA CANO

"Ara els sentiments són diferents. No crec que fos una decisió encertada, desgraciadament, per a ella (Rocío Jurado). Però ho va decidir així perquè estava enamorada. "

ETIQUETES:

Deixa un comentari