RETORN Ricard Ustrell es reincorpora dilluns a 'Planta Baixa' després d'una operació

Ricard Ustrell

El presentador ha estat de baixa per un tema mèdic que l'ha dut a quiròfan

Feia dies que Ricard Ustrell no apareixia davant de les càmeres des de la seva 'Planta Baixa a TV3. El periodista Xavi Rossinyol, que ja s'encarregava de presentar el programa cada divendres, en va agafar les regnes durant tota la setmana, sense donar més detalls. Ha estat aquest dijous, quan Ustrell ha explicat el motiu des de les xarxes socials: una qüestió de salut que el va obligar a passar per quiròfan. Per sort, com ha confirmat el propi presentador, ja està recuperat i dilluns que ve es reincorporarà.

Ustrell ha agraït la feina dels seus companys i de Rossinyol durant la seva baixa amb una publicació al seu compte d'Instagram. 'Planta Baixa' va aconseguir aquest dimecres puntes d'audiència del 23% i 257.000 espectadors. Bona feia de l'equip i ben tornat Ricard!

Instagram de Ricard Ustrell

ETIQUETES:

Deixa un comentari