BROMA DE MAL GUST Marta Torné amenaça amb denunciar a Dani Mateo pels comentaris sobre el seu físic

Marta Torné (Zapeando)

La suposada broma entre el presentador i la col·laboradora va generar un comentari desafortunat que va deixar a la catalana descol·locada

Marta Torné continua generant moments tensos cada vegada que participa al programa 'Zapeando' de La Sexta. Aquest dijous, el presentador de l'espai Dani Mateo i Torné van protagonitzar un encreuament de retrets força desafortunat. La picabaralla dialèctica va arribar quan el dissenyador de moda Josie, conegut per vestir a Cristina Pedroche per Cap d'any, va analitzar l'estil de C. Tangana, qui acaba de publicar un disc que ja s'ha convertit en viral. "Ens ha donat aquest disc que m'ha resolt les meves hores de cardio. Jo estic feliç, quan està Calamaro cantant ja me'n hi vaig".

Un comentari que va dur Mateo a imitar a Calamaro i Torné ho va aprofitar per etzibar-li: "Tu acabaràs amb la veu de Calamaro si continues fumant". El presentador va voler respondre amb gràcia però va fer un comentari amb molt poca gràcia: "Tu has perdut molt, has eixamplat els malucs i tens el pit caigut", va dir-li Mateo a Torné.

"Què lleig el que m'acabes de dir. Ara es porta el maluc més ample i el cul gran. És tendència màxima i la gent s'opera", va respondre la catalana amb cara de no compartir el to de menyspreu cap a ella.

Mateo no es va quedar aquí i va tornar a respondre, ara fent referència a l'edat de Torné. "Operar-se es porta entre la gent jove, tu ja no ho ets. Estàs per fer un brou, les coses com són, algú t'ho havia de dir", va llançar Dani Mateo contra la catalana. La 'broma' va acabar amb un: "Escolta, et denunciaré, eh? de Marta Torné a Mateo, mentre seguia incrèdula a les paraules del seu company de programa.

ETIQUETES:

Deixa un comentari