NOVETATS Les estrenes més destacades de la setmana

Un cas de maltractaments a menors a Dinamarca, la lluita per deixar la prostitució i una comèdia noruega, encapçalen les novetats

SETMANA DEL 15 AL 21 DE MARÇ

DILLUNS 15 DE MARÇ

SUEÑOS SOBRE HIELO (NETFLIX)

Kayla, una patinadora adolescent veu com l'èxit del seu germà bessó, Mac, un cop és acceptat en una prestigiosa acadèmia d'hoquei sobre gel, obliga a la família a mudar-se al Regne Unit. Afligida en veure que els seus pares donen prioritat als somnis del seu germà enfront dels seus,la noia ha de retrobar el seu lloc en el gel i evitar que la superestrella que és el seu germà l'eclipsi.

DIMARTS 16 DE MARÇ

QUE VIENE EL LOBO (MOVISTAR+)

EL GRAN FONDO (FILMIN)

Imagina haver de dir als teus caps que per la teva culpa acaben de perdre 100 milions d'euros. Això és només un dia més a l'oficina per al director executiu del Fons de Pensions de Noruega.
Aquesta comèdia satírica ambientada en els anys 90 irromp en el major fons sobirà del món per a riure's del xoc entre el cinisme capitalista i la moral socialdemòcrata.
El Fons de Pensions del Govern de Noruega es finança amb els ingressos derivats del gas i el petroli, i mou quantitats inimaginables de diners, que el país nòrdic destina al manteniment del seu hipervitaminat Estat del Benestar. Per Greep (Thomas Gullestad), descarat geni de les finances i, segons diuen alguns, l'home més sexi de Noruega, posa l'estabilitat monetària –i moral– del seu país en risc quan les xifres de rendiment cauen en picat. És possible mantenir el delicat equilibri entre l'ètica i les finances?

DIVENDRES 19 DE MARÇ

SKY ROJO (NETFLIX)

Els creadors de 'La casa de papel' presenten aquesta nova sèrie d'acció, humor negre i situacions carregades d'adrenalina. Coral, Wendy i Gina són tres prostitutes que s'escapen a la recerca de la llibertat, mentre són perseguides per Moisès i Christian, els sequaços de Romeo, proxeneta d'aquestes i amo del club 'Las Novias'. Les tres dones emprenen una carrera frenètica durant la qual hauran d'afrontar multitud de perills. El seu pla és senzill: arreglar-les-hi per a continuar vives cinc minuts més.

FALCON Y EL SOLDADO DE INVIERNO (DISNEY+)

Segona sèrie de Marvel per a Disney+, que recupera els companys del Capità Amèrica, interpretats per Anthony Mackie i Sebastian Stan. Junts lluitaran contra el maquiavèl·lic vilà Zemo, que interpreta l'actor Daniel Brühl per mantenir el seu llegat.

CALLS (APPLE TV)

Com seria una sèrie de terror a través de l'àudio? Acompanyat d'efectes visuals, aquesta innovadora sèrie, busca transmetre emocions a través de les converses telefòniques d'un grup de desconeguts. Amb Lily Collins, Rosario Dawson, Mark Duplass i més, Calls demostra que el veritable terror es troba en la interpretació i la imaginació que un fa del que no pot veure.

ETIQUETES:

Deixa un comentari