NOU TALENT Jesús Vázquez prepara el nou concurs musical 'Top Star. Cuánto vale tu voz?'

Jesús Vázquez

El format de la mateixa productora que 'Mask Singer', tindrà tres destacades figures del món de la música i l'espectacle com a 'mecenes' dels concursants.

Telecinco ha anunciat aquest divendres que està preparant un nou talent show musical. Es tracta de 'Top Star. Cuánto vale tu voz?', que presentarà Jesús Vázquez i que comptarà amb la participació de tres importants figures del món de la música i l'espectacle que tindran un paper clau en el programa com a 'mecenes' dels concursants.

En aquest nou format, tots els concursants seran cantants professionals -anònims o coneguts-, però tan sols un d'ells es convertirà en el 'Top Star' de cada programa. Serà el més votat pel públic entre els tres participants que compleixin aquestes dues condicions: d'una banda, que almenys un dels tres 'mecenes' hagi apostat per ell/ella en les emocionants 'licitacions' que se celebraran després de cada actuació; i, per un altre, haver rebut el suport majoritari del públic.

El/la cantant que s'alci com a vencedor/a de cada lliurament guanyarà un premi en metàl·lic per l'import que hagin ofert per ell/ella i l'opció de participar en una gran gala final per a seleccionar al primer 'Top Star' d'Espanya.

Experiència i intuïció per a comprovar si un artista reuneix aquests matisos que el fan especial i li brinden l'habilitat d'emocionar al públic; i confiança i determinació per a apostar fort pel talent, seran les principals habilitats que els tres 'mecenes' hauran de demostrar en cada entrega del concurs per a licitar amb èxit pel millor cantant.

TAMBÉ PREPARA EL CONCURS 'EL PRECIO JUSTO'

La productora Fremantle suma un projecte més als molts que ja ha fet per a diverses cadenes com 'Got Talent', renovat per a una setena temporada, 'Idol Kids', 'Mask Singer' o 'Duel de Veus'.

El més recent i que aviat arribarà a les pantalles serà el concurs 'El Precio Justo' que presentarà Carlos Sobera a Telecinco i que molt probablement s'emetrà en competència directa amb el 'Pasapalabra' d'Antena3 que ha desbancat a la cadena de Mediaset.

ETIQUETES:

Deixa un comentari