Encès debat entre Laura Fa i Víctor Amela a Rac1 pel 'cas Carrasco'

'Vostè primer' (Rac1)

El 'Vostè Primer' de Marc Giró analitza la primera emissió de la docusèrie a Tele 5 i enfronta als dos periodistes per l'anàlisi que en fan

Aquest divendres al migdia, Marc Giró va propiciar un intens cara a cara al seu programa 'Vostè Primer' de Rac1, entre la col·laboradora Laura Fa i el crític de televisió Víctor Amela. El tema no podia ser un altre, que la repercussió que ha tingut la docusèrie de Rocío Carrasco i l'anàlisi crítica que n'han fet diversos mitjans. Giró va apuntar: "Laura Fa es vol ficar amb Mònica Planas i Víctor Amela".

Fa va voler advertir només començar el seu espai: "Tele 5 és una empresa privada que aprofita per fer negoci i en aquest cas per fer una mica de denúncia social i judicial. "Avui estic enfadada". Em va sorprendre l'anàlisi que van fer. Planas que sempre s'enfada molt i tot li sembla fatal, va dir que això era una tàctica de Mediaset per tapar la declaració de Rajoy i Aznar al 'cas Bárcenas'. Em sembla una 'anada d'olla' que no té per on agafar-se".

La periodista també va replicar a Víctor Amela: "Va dir que tot li sembla que està molt treatralitzat. Home Amela! és una mica més treballat i parteix d'una realitat d'una senyora que ha estat maltractada".

TITULARS MÉS DESTACATS DE LA CONVERSA

Amela: "És una obra de teatre que s'ha estat preparant durant molts mesos, que hi ha un contracte, unes clàusules, despedeix-me a l'Antonio David.. Sí, és un teatre del que tu també formes part".

Fa: "Al final li poses una part de ficció que no és real, que hi hagi un contracte entre els protagonistes, és que és evident, teatralitzar-ho vol dir treure-li un cert rigor al que s'està explicant. La part de que Antonio David havia de ser acomiadat, ja et dic jo, que n'he estat testimoni directe, que no estava pactat".

Amela: "Jo com a crític, et dic que a la tele tot és una mentida. La televisió que feu ara vosaltres, és el teatre on la gent anava abans a passar l'estona".

Giró: Jo crec que s'ha obert un espai perquè aquesta dona parli del maltractament, però de sobte hi ha persones que ho pateixen a casa, de sobte veuen allò i diuen: ostres, si sóc jo". Allò que es va dir al programa de l'Ustrell: El fi justifica els mitjans".

Amela: "Jo defenso el dret a la venjança, Rocío Carrasco ha estat 25 anys covant la seva venjança".

Fa: "Aquesta idea de menystenir sempre a la tele que fa entreteniment, com si no hi hagués espai i aquest classisme, a mi em posa una mica nerviosa".

Ricard Ustrell (via whatsapp): "El tema per mi, és per què no jutgem a Tele 5 quan és masclista i sí quan es posa sobre la taula un cas com aquest?

ETIQUETES:

Deixa un comentari