El presentador de 'Good Morning Britain' abandona el programa pels seus comentaris sobre Megan Markle

Moment en que Morgan abandona el programa

Piers Morgan havia qüestionat els pensaments suïcides de la duquessa i es va enfrontar a un col·laborador en directe

L'entrevista del príncep Enric i Megan Markle ha generat un autèntic terrabastall al Regne Unit. El presentador del programa matinal 'Good Morning Britain', Piers Morgan, a la cadena 'ITV' ha hagut d'abandonar l'espai, després dels seus durs atacs contra Meghan Markle. El presentador, va arribar a posar en qüestió en directe que Markle realment hagués pensat a suïcidar-se, tal com va revelar ella mateixa a la CBS.

Itv, la cadena de Piers va anunciar aquest dimarts que prescindia del presentador a causa de les més de 41.000 queixes rebudes pels espectadors per la seva actitud.

Morgan havia intentat matisar les seves opinions durant el programa de dimarts: "Hi ha coses extremadament serioses que han de prendre's extremadament de debò, i si algú se sent així hauria de començar un tractament i buscar ajuda". Però l'ambient no es va calmar i Piers va acabar abandonant el plató de 'Good Morning Britain' quan Alex Beresford, responsable de la informació meteorològica de l'espai, va insistir en els motius pels quals atacava a Markle.

Així va ser el moment

Beresford: "Entenc que no t'agradi Meghan Markle. Ho has deixat molt clar diverses vegades en aquest programa, diverses vegades, i entenc que tens una relació personal amb Meghan Markle, o la vas tenir i ella va tallar. Té dret a tallar si vol. Ha dit alguna cosa sobre tu des que ho vau deixar? No crec que ho hagi fet, però tot i així, tu continues destrossant-la".

Morgan: "Està bé, estic fart. "Perdó. No. Ho sento. Em pots destrossar, noi, però no en el meu propi programa".

ETIQUETES:

Deixa un comentari