NOU REALITY Així és 'Love Island', el nou reality de parelles d'Atresmedia amb Cristina Pedroche

Cristina Pedroche ('Love island')

A diferència de 'La isla de las tentaciones', els espectadors decidiran el futur dels participants i s'emetrà només 24 hores després d'haver-se gravat

'Love Island', és el nom del nou reality-dating show que presentarà Cristina Pedroche, a partir de l'11 d'abril a Neox. Aquest dijous s'ha fet la presentació als mitjans de comunicació del concurs que és gravarà des de les Illes Canàries i s'emetrà de diumenge a dijous durant 6 setmanes en horari de màxima audiencia.

A cada capítol de 'Love Island', de 60 minuts de durada, els concursants buscaran l'amor i s'enfrontaran a jocs, sorpreses i desafiaments mentre conviuen aïllats del món exterior en una espectacular vila de luxe davant del mar. Els joves participants tindran un únic requisit per a no ser eliminats: estar sempre aparellats.

El programa tot i que no serà en directe, s'emetrà tan sols un dia després de la gravació. A tot això se sumarà el paper dels espectadors que podran votar i decidir a cada episodi, a través de l'aplicació del programa, i als 25.000 euros pels quals lluitaran els concursants en parella.

Així funciona 'Love island'

Contínuament vigilats per més de 65 càmeres robotitzades, una luxosa casa situada davant del mar a les Canàries on, cada dia, es podran seguir els enamoraments i ruptures.

Començarà amb la presentació de 5 nois i 5 noies solters. L'objectiu de tots ells és el mateix: trobar l'amor de la seva vida. No només hi haurà primeres parelles: cada setmana i, sempre per sorpresa, nous solters i solteres entraran a la casa.

Jocs, cites, sorpreses… Cada setmana, hi haurà un Foc en el qual la presentadora,Cristina Pedroche, demanarà als concursants que es tornin a aparellar. Aquestes noves parelles conformaran la nova estructura de la casa i cada setmana aniran canviant.

Una app on els espectadors tindran poder de decisió

Els espectadors podran condicionar la mecànica i el futur dels participants. A través de l'aplicació, podran votar per la seva parella preferida, decidir qui volen que tinguin una cita, quin nou solter o soltera volen que entri per sorpresa a la casa, a qui desitgen eliminar… I també serà el públic el qui decidirà quina parella de les que arribin a la setmana final consideren que té més possibilitats de seguir a la vida real i guanyar el concurs.

Els concursants

Durant la roda de premsa els repsonsables del programa han assegurat que "hem estat molt exigents en totes les proves físiques i psicològiques que han de superar". La mitjana d'edat serà de 26 anys, i la de més edat en tindrà 30. Pel que fa a les professions hi haurà des d'universitaris, una infermera d'UCI, un arquitecte, un ajudant de mag, un soldador, un atleta d'alt rendiment o una ballarina. De les 8.000 persones que es van presentar al càsting, només 10, 5 nois i 5 noies, aniran a Canàries, que s'ampliaran fins a 28 entre els que vagin entrant durant el programa.

La presentadora de l'espai, Cristina Pedroche serà a les Canàries per ser el fil conductor amb els concursants. En la presentació Pedroche ha confessat que a 'Love Island' serà tan transparent com els seus vestits, "quan algú em cau bé, es nota".

ETIQUETES:

Deixa un comentari