You are currently viewing <span>NOU REALITY</span> Així és 'Love Island', el nou reality de parelles d'Atresmedia amb Cristina Pedroche
Cristina Pedroche ('Love island')

NOU REALITY Així és 'Love Island', el nou reality de parelles d'Atresmedia amb Cristina Pedroche

A diferència de 'La isla de las tentaciones', els espectadors decidiran el futur dels participants i s'emetrà només 24 hores després d'haver-se gravat

'Love Island', és el nom del nou reality-dating show que presentarà Cristina Pedroche, a partir de l'11 d'abril a Neox. Aquest dijous s'ha fet la presentació als mitjans de comunicació del concurs que és gravarà des de les Illes Canàries i s'emetrà de diumenge a dijous durant 6 setmanes en horari de màxima audiencia.

A cada capítol de 'Love Island', de 60 minuts de durada, els concursants buscaran l'amor i s'enfrontaran a jocs, sorpreses i desafiaments mentre conviuen aïllats del món exterior en una espectacular vila de luxe davant del mar. Els joves participants tindran un únic requisit per a no ser eliminats: estar sempre aparellats.

El programa tot i que no serà en directe, s'emetrà tan sols un dia després de la gravació. A tot això se sumarà el paper dels espectadors que podran votar i decidir a cada episodi, a través de l'aplicació del programa, i als 25.000 euros pels quals lluitaran els concursants en parella.

Així funciona 'Love island'

Contínuament vigilats per més de 65 càmeres robotitzades, una luxosa casa situada davant del mar a les Canàries on, cada dia, es podran seguir els enamoraments i ruptures.

Començarà amb la presentació de 5 nois i 5 noies solters. L'objectiu de tots ells és el mateix: trobar l'amor de la seva vida. No només hi haurà primeres parelles: cada setmana i, sempre per sorpresa, nous solters i solteres entraran a la casa.

Jocs, cites, sorpreses… Cada setmana, hi haurà un Foc en el qual la presentadora,Cristina Pedroche, demanarà als concursants que es tornin a aparellar. Aquestes noves parelles conformaran la nova estructura de la casa i cada setmana aniran canviant.

Una app on els espectadors tindran poder de decisió

Els espectadors podran condicionar la mecànica i el futur dels participants. A través de l'aplicació, podran votar per la seva parella preferida, decidir qui volen que tinguin una cita, quin nou solter o soltera volen que entri per sorpresa a la casa, a qui desitgen eliminar… I també serà el públic el qui decidirà quina parella de les que arribin a la setmana final consideren que té més possibilitats de seguir a la vida real i guanyar el concurs.

Els concursants

Durant la roda de premsa els repsonsables del programa han assegurat que "hem estat molt exigents en totes les proves físiques i psicològiques que han de superar". La mitjana d'edat serà de 26 anys, i la de més edat en tindrà 30. Pel que fa a les professions hi haurà des d'universitaris, una infermera d'UCI, un arquitecte, un ajudant de mag, un soldador, un atleta d'alt rendiment o una ballarina. De les 8.000 persones que es van presentar al càsting, només 10, 5 nois i 5 noies, aniran a Canàries, que s'ampliaran fins a 28 entre els que vagin entrant durant el programa.

La presentadora de l'espai, Cristina Pedroche serà a les Canàries per ser el fil conductor amb els concursants. En la presentació Pedroche ha confessat que a 'Love Island' serà tan transparent com els seus vestits, "quan algú em cau bé, es nota".

Deixa un comentari