Així és 'El inocente', el nou thriller de Mario Casas per a Netflix

Mario Casas a 'El inocente'

La nova sèrie dirigida per Oriol Paulo s'estrenarà el 30 d'abril

Netflix ha compartit aquest dijous les primeres imatges dels personatges de 'El inocente', la nova minisèrie de vuit capítols creada per Oriol Paulo (Durante la tormentaContratiempoLos ojos de Julia) que arribarà a la plataforma el proper 30 d'abril. Produïda per Sospita Films i Think Studio, 'El inocente' és l'adaptació del best-seller de Harlan Coben (No hables con extrañosSafeBosque adentro).

De què va?

Una nit fa nou anys, Mateo es va veure involucrat en una baralla i accidentalment va acabar convertint-se en un homicida. Ara, nou anys després, intenta començar de zero amb l'Olivia, la seva esposa. Una inexplicable trucada des del mòbil d'Olivia mentre ella està de viatge desconcerta a Mateo, que començarà una frenètica carrera per descobrir la veritat. La seva innocència serà qüestionada de nou, aquesta vegada per Lorena, una inspectora de policia investigant un cas de suïcidi.

'El inocente' és un thriller centrat en el personatge del Mateo (Mario Casas, El Practicante, Hogar, Contratiempo) i l'Olivia (Aura Garrido, El día de mañana, El Ministerio del Tiempo, Stockholm), un matrimoni que haurà de refer la seva vida per segona vegada després de rebre una pertorbadora i sorprenent notícia.

Repartiment

Alexandra Jiménez (Gente que viene y bah, Súperlópez, Toc toc), Jose Coronado (Contratiempo, Vivir sin permiso, El cuerpo), Martina Gusmán (El hijo, El marginal, El año de la furia), Juana Acosta (Perfectos desconocidos, Ola de crímenes, Jefe), Gonzalo de Castro (Superlópez, La maldición del guapo, Doctor Mateo), Ana Wagner (Ofrenda a la tormenta, Tu hijo, Contratiempo), Miki Esparbé (Malnazidos, Es por tu bien, Cuerpo de élite), Xavi Sáez (Nasdrovia, No matarás, Vida perfecta), Anna Alarcón (A este lado del mundo, La ofrenda, La hija de un ladrón) i la col·laboració especial de Susi Sánchez (Trilogía de Baztán, Días de Navidad, La enfermedad del domingo) en el paper de la Germana Irene completen el repartiment.

L'equip de guionistes està format per Oriol Paulo, Jordi Vallejo i Guillem Clua. Oriol Paulo, Sandra Hermida, Jesús de la Vega, Eneko Lizarraga, Belén Atienza, Laura Rubirola i Harlan Coben són els productors executius d'aquest dramàtic thriller.

Tràiler

ETIQUETES:

Deixa un comentari