Netflix anuncia la 5a temporada de 'Élite' amb 2 nous fitxatges

André Lamoglia

L'actiu argentina Valentina Zenere i el brasileny André Lamoglia s'incorporen al repartiment

Netflix ha confirmat aquest dijous que en els pròxims dies començarà el rodatge de la cinquena temporada de la sèrie 'Élite'. La notícia ha agafat per sorpresa als seguidors de la sèrie juvenil, que encara han de veure estrenar la 4a temporada que va acabar el seu rodatge fa quasi dos mesos.

La plataforma ha aprofitat per anunciar dues noves incorporacions a qui ja ha vestit amb l'uniforme del centre 'Las Encinas': l'actriu argentina Valentina Zenere (Soy Luna, Las chicas del cable) i l'actor brasiler André Lamoglia (Juacas).

Valentina Zenere i André Lamoglia

Al seu compte de Twitter, Netflix ha animat als seguidors de la sèrie amb aquest anunci: "Fans de 'Élite', prepareu-vos per a més perquè l'espectacle ha estat renovat per a una cinquena temporada! (i abans de preguntar… No, la temporada 4 encara no s'ha estrenat)".

Les incorporacions de la quarta temporada

En una data encara per confirmar, Netflix estrenarà la quarta temporada i tal i com va anunciar, hi podrem veure els actors Carla Díaz, Martina Cariddi, Pol Granch i Manu Ríos, que s'incorporaran com a alumnes, i Andrés Velencoso i Diego Martín com a nous professors.

Els nous fitxatges de la 4a temporada

ETIQUETES:

Deixa un comentari