L'exparella del net del rei emèrit se'n va a 'Supervivientes 2021'

Influencer Mar Torres

La influencer Mar Torres, hauria signat el pre-contracte per anar al reality de Tele 5

La Covid ha endarrerit els plans de Tele 5 per aquesta temporada, però la cadena de Mediaset, ja prepara un dels seus 'realities' de més èxit, 'Supervivientes 2021'. El programa que des de fa anys, envia a famosos a una illa a a conviure, mentres noten la falta d'aliments i superen diverses proves físiques.

Una de les noves concursants que fa temps que s'especulava i que aquest dimarts ha avançat el mitjà digital 'Bluper', suposaria una nova sotragada per a la Casa Reial espanyola. Es tractaria de Mar Torres, l'exparella sentimental de Felipe Froilán Marichalar, net del rei emèrit i fill d'Elena de Borbó i Jaime de Marichalar. Froilán i Torres van trencar la seva relació el passat mes d'abril, però la jove murciana de 22 anys i que a més, és hereva de l'empresa d'embotits 'El Pozo', ja s'havia donat a conèixer.

Torres va apostar per convertir-se en 'influencer' i actualment compta amb més de 45.000 seguidors a Instagram. Precisament aquest dimarts, l'ex de Froilán ha esclatat a plors pels insults rebuts després de publicar una foto seva en roba interior.

El 'Cas Merlos' també apunta al concurs

Fa pocs dies, el periodista Rocco Steinhäuser, va avançar dues famoses més, que haurien signat el seu pre-contracte per anar a 'Supervivientes'. Serien les dues protagonistes del 'Merlos Place' durant el confinament, Marta López i Alexia Rivas. Les dues noies que treballaven a Tele 5, van compartir relació al mateix temps amb el periodista Alfonso Merlos, sense saber-ho. Merlos durant una videoconferència, va mostrar a Rivas passant per darrere seu en roba interior, una situació que va provocar un terrabastall a la dreta mediàtica espanyola.

ETIQUETES:

Deixa un comentari