L'actor català que ha passat d"El Cor de la Ciutat' a 'Sálvame'

Ferré, a la sèrie 'El cor de la ciutat'

El català, es va fer famós interpretant a la 'Soledad' al programa de Jordi González, 'Vitamina N' de CityTV

Josep Ferré és el nom de l'actor que segurament has vist i no li poses cara. Es va fer famós interpretant a Soledad León de Salazar, a City TV. Una parodia d'una militant del PP, que animava les nits més gamberres quan Jordi González treballava a la televisió local del Grup Godó. Ferré, nascut a Tarragona, va començar com a actor a la companyia de teatre 'La Cubana'i va passar per sèries com 'El cor de la ciutat' a TV3. El 2002 va crear al personatge que el va fer famós al programa 'Vitamina N'.

En aquest videobook de Ferré, podem veure algunes de les seves caracteritzacions dels darrers anys.

Ferré, també va portar al personatge de la Soledad a TV3, al costat de Mari Pau Huguet, al programa 'TVist'. Se la podia veure fent reportatges de tot tipus, però sempre amb molt humor.

Anys més tard, Ferré va saltar amb el seu personatge a Tele 5, al programa 'Hable con ellas', que presentava Sandra Barneda, Yolanda Ramos, entre d'altres. Aquest divendres, Ferré ha tornat amb un nou personatge: Lydia Lozano, la col·laboradora de 'Sálvame'. Una imitació que s'ha fet viral a les xarxes socials i que el compte de la cadena ha celebrat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari