'La isla de las tentaciones', cau a Catalunya i fa 11 punts menys que a Espanya

Imitació de Xavier Graset al Polònia

Polònia manté el regnat dels dijous i TV3 lidera el dia

La nit dels dijous és una de les més disputades de la setmana i les cadenes programen les seves millors apostes. Mentre a l'Estat espanyol, el reality de parelles 'La isla de las tentaciones', arrasa cada setmana més, a Catalunya aquesta tendència és a la inversa. Aquest dijous, el programa de Sandra Barneda va fer un descomunal 26,1%, a Espanya, però va caure a Catalunya,amb gairebé 11 punts menys, el 15,4%.

El Polònia de TV3 continua imbatible i va liderar còmodament amb 495.000 espectadors i el 18,5%. La nova imitació de Xavier Graset i el seu 'Més 324' van agradar a l'audiència.

De la resta de la jornada destaquen les primeres posicions per als 'TN Vespre' i 'TN Migdia' (1er i 2n espai més vistos del dia), seguits del concurs 'Pasapalabra' que continua triomfant amb el 22,2% de quota.

A la tarda, 'Sálvame' lidera amb el 13,8% i supera al 'Tot es mou' de TV3. Aruser@s, 'Planta Baixa' i 'Com si fos ahir' mantenen els seus bons resultats i són primers de la seva franja. TV3 lidera còmodament el dia amb el 15,5%, seguit de Tele 5 (11,8%) i Antena 3 (11,1%).

ETIQUETES:

Deixa un comentari