La imitació de Xavier Sardà al 'Polònia' que et farà dubtar si és el de veritat

Imitació de Xavier Sardà

Pep Plaza calca al presentador i l'audiència aplaudeix la gran interpretació

Aquest dijous, el Polònia ha estrenat imitació. Es tracta del popular periodista Xavier Sardà que ara presenta 'Obrim Fil' a La1, un programa de debat que també s'emet els dijous. Pep Plaza ha estat l'encarregat d'imitar a Sardà, que també fa els personatges de Jordi Basté, Pedro Sánchez o el rei d'Espanya. Durant la tarda, el programa ha penjat un avançament a les xarxes socials de la nova imitació. La semblança ha estat tal que alguns usuaris es preguntaven si era el Sardà real.

A continuació, el gag d'aquest dijous on el Xavier Sardà imitat comparteix protagonisme amb Carles Porta, Xavier Graset i la cuinera del 'Manduka', Paula Alòs (aquesta si, de veritat).

ETIQUETES:

Deixa un comentari