La Covid deixa 'El Hormiguero' sense Pablo Motos

Roca i Motos a 'El Hormiguero'

El presentador de l'espai ha hagut de quedar-se a casa per haver estat en contacte amb un positiu i Nuria Roca l'ha substituït

Per primera vegada en 15 anys el presentador valencià, Pablo Motos, no ha pogut fer-se càrrec del seu programa 'El Hormiguero', que cada nit emet Antena 3. Per sorpresa de molts espectadors, la periodista Nuria Roca va aparèixer i després del ball inicial, va explicar que Motos no podia estava a plató.

El propi presentador va explicar al seu compte d'Instagram i al Twitter del programa què havia passat perquè per primera vegada en 15 anys no pogués presentar el seu espai. La raó? El contacte amb un positiu de Covid-19 que el van obligar a tornar a casa per precaució.

Roca va haver d'improvitzar i no ho va tenir fàcil. Tenia un convidat molt buscat, el cantant colombià 'Maluma' que va entrar en directe des de Miami.

Roca durant l'entrevista a Maluma

Motos va entrar per videoconferència poc abans d'acabar el programa per agrair a Roca la seva feina i mostrar la seva frustració. "El programa ha quedado sensacional y estoy aquí medio muerto de envidia y medio muerto de miedo. Así que hasta que no salga la PCR no sé si puedo ir mañana o no", va dir el valencià.

La Covid ha pogut amb 15 anys de Motos a la televisió, veurem si Roca ho aprofita.

ETIQUETES:

Deixa un comentari