'El Internado: Las Cumbres', més fosca i terrorífica

El 'revival' de la sèrie d'intriga emesa a Antena 3, manté l'essència però renova trames i personatges

Redacció

Si et vas enganxar a la sèrie 'El Internado. Laguna Negra' quan es va emetre a Antena 3 entre 2007 i 2010, estàs d'enhorabona. I si no, tens una nova oportunitat perquè Amazon Prime Video, en porta una versió actualitzada que, tot i mantenir l'essència, renova les trames i els seus protagonistes.

De què va?

La sèrie transcorre en un internat situat al costat d'un antic monestir, que es troba en un lloc inaccessible entre les muntanyes, aïllat completament del món. Els alumnes són unes persones rebels i problemàtiques, que hauran de viure sota l'estricta i severa disciplina imposada pel centre que els prepara per a la reinserció a la societat. El bosc que els rodeja alberga antigues llegendes, amenaces que continuen vigents i que els submergiran en aventures trepidants i terrorífiques.

Tot comença amb..

La desaparició d'un dels nois que ningú sap quan acabarà, és l'inici de tot un seguit de misteris i traïcions que et mantindran en suspens.

Així són els principals protagonistes

AMAIA TORRES. (Asia Ortega, Les de l'Hoquei), Impulsiva, rebel, ingovernable. Primer actua i després pensa. Té gran sentit de la justícia, però per la seva impulsivitat pot ser molt injusta. Un dur i complicat passat han forjat el seu caràcter i li han deixat petjades inesborrables, també físiques, que condicionen la seva percepció del món.

PAUL URIBE.(Albert Salazar, La Riera). Irreverent, decideix ignorar el món que li envolta fascinant-se amb les novel·les que llegeix compulsivament. Està a càrrec del seu egoista oncle patern juntament amb la seva germana Adèle. La seva rebel·lia li va portar a l'internat, a on ella va ser arrossegada injustament. Íntegre i lleial amb els seus (pocs) amics.

ADÈLE URIBE (Daniela Rubio, La caza. Monteperdido). Germana petita del Paul. Viu a l'ombra del seu germà. Mentre s'esforça per complir les normes, encara no sap del que és capaç de fer per a tornar a casa i recuperar el que va perdre abans que el seu oncle els tanqués a l'internat.

MANUEL (Carlos Alcaide). Rebel sense causa, carismàtic i irascible, és el millor amic del Paul. Novio i ànima bessona de l'Amaia. Arrogant i cregut, però amb un gran cor, somia amb escapar d'aquest internat que pateix com una condemna.

INÉS MENDOZA (Claudia Riera, Les de l'Hoquei). La "rara", privilegiada filla del màxim inversor del col·legi. Va sortir d'un coma després d'un accident i no té cap record anterior. En el seu quadern de dibuix, estampa tot un fosc univers propi que l'assalta i que ella mateixa desconeix.

PAZ (Paula del Río, El desconocido). Mai va ser la noia bufona i modosa que s'esperava d'ella. Prefereix estar a l'internat a aguantar els insults de la seva mare, qui retreu que el seu naixement li va arruïnar la vida. Plena d'energia.

ERIC (Daniel Arias). Sempre busca la manera de divertir-se. Li perd la fanfarroneria. Però sota la capa de valent, amaga inquietuds sexuals ambigües.

JULIO (Gonzalo Díez, 7 vidas). Còmplice de batalles de l'Eric i el Pau, de caràcter hedonista, busca una mica d'alegria en aquest infern.

8 capítols i uns cameos molt coneguts

'El Internado: Las Cumbres' consta de 8 capítols que es poden veure a Amazon Prime Video. Al cameo inicial de dos protagonistes de la sèrie original, s'hi suma més endavant Aida Domènech, més coneguda com a 'Dulceida'. La influencer catalana ja havia participat en altres sèries com 'Paquita Salas' o 'Bajo el mismo techo'.

Dulceida durant el rodatge

Tràiler

ETIQUETES:

Deixa un comentari