Destitucions fulminants a RTVE per un rètol de la princesa Leonor

Imatge del polèmic rètol fent referència a la princesa

La direcció de la cadena expulsa als responsables de 'La Hora de la 1' per una comparació amb el rei emèrit

Terrabastall als matins de la 1 de RTVE. La princesa Leonor també se'n va a l'estranger, en el seu cas, a estudiar batxillerat en un internat de Gal·les per 76.000 euros. El programa de l'ex de TV3, Mònica Lòpez, 'La Hora de la 1', ho ha explicat aquest matí i n'ha sortit escaldat.

Durant l'emissió de la informació, s'ha sobreimprès un rètol amb la llegenda: "Leonor marxa d'Espanya, com el seu avi''. Una descripció que no ha agradat a la direcció de la cadena pública espanyola que ha enviat un comunicat d'urgència. "Una greu irresponsabilitat que no pot malmetre el compromís de RTVE amb la defensa dels valors constitucionals i de les institucions de l'Estat i de la Corona", ha informat RTVE.

Alguns periodistes de TVE, com Xabier Fortes, que va fer el primer debat electoral a Catalunya en castellà, ha defensat l'expulsió dels seus companys.

La pròpia administradora provisional única de RTVERosa María Mateo, ha rebutjat la comparativa i ha lamentat "profundament el greu error que s'ha produït aquest matí durant l'emissió del programa 'La Hora de La 1'". Mateo també ha anunciat la destitució immediata dels responsables del rètol que ha indignat al PP, Ciutadans i VOX.

El líder del PP, Pablo Casado, ho ha relacionat com una estratègia del govern espanyol per tapar casos de corrupció i el polític de C's, Toni Cantó, ho ha comparat amb TV3.

Només Podemos, ha sortit en defensa dels treballadors del programa i ha considerat la decisió de Mateo com "un abús de poder".

ETIQUETES:

Deixa un comentari