You are currently viewing Xavi Coral fa 50 anys i el 'FAQS' l'enxampa amb la competència

Xavi Coral fa 50 anys i el 'FAQS' l'enxampa amb la competència

El programa lidera la nit de dissabte però queda lluny de les xifres d'altres temps

Quarts de dues de la matinada i gairebé tota Catalunya ja dormia, però el Preguntes Freqüents de TV3 va decidir acabar amb un final sorprenent. Va decidir trucar en directe per telèfon al magnífic conductor del TN Migdia, Xavi Coral que aquest diumenge fa 50 anys.

Coral, en un primer moment desconcertat i mig endormiscat no sabia ni qui li estava trucant, fins que la presentadora, Cristina Puig es va identificar i va arribar el moment més surrealista: Xavi Coral no mirava TV3 en aquell moment. Coral en va culpar irònicacament a la seva dona que havia decidit fer zàping. Potser per evitar veure la Rahola defensant votar en plena pandèmia?

En tot cas un moment simpàtic que com sempre, Coral va respondre amb humor i elegància. I per cert, felicitats pels 50 anys, sense cabell però molt ben portats!

Deixa un comentari