Susanna Griso filtra una trucada de l'exdona de Mainat que podria demostrar la seva innocència

'Espejo Público' emet la grabació d'àudio de Drowolski al 112

El 'Cas Mainat' segueix ben viu als diferents programes de televisió que han vist un filó per arreplegar audiència. Aquest matí ha estat el programa de la catalana Susanna Griso, 'Espejo Público', el que ha fet públic contingut nou. Es tracta d'una trucada que va fer Àngela Dobrowolski, exdona de Mainat al 112, el telèfon d'emergències, després d'haver-li injectat més dosis d'insulina per suposadament acabar amb la vida del seu exmarit.

La trucada mostra una Angela molt nerviosa i tensa mentre li medeix el nivell de glucosa i s'escolta com li diu al sanitari que "está mareadito". Un mesurament que remarca les incongruències entre l'atestat policial i els registres del glucòmetre. La primera comprovació a Mainat en que dona 47, es va fer a les 02:41 (segons la policia) i en canvi l'aparell el tenia registrat a les 02:26 hores. Una segona medició (la que es pot escoltar a la gravació) en que el nivell puja a 52, a les 2:36, la policia el situa a les 2:51 hores.

I per acabar-ho d'embolicar, segons explica el periodista Nacho Abad, la trucada es va fer a les 3:10 de la matinada, és a dir més tard que els suposats registres. Fent cas a això, la punxada va ser a les 3:17, 26 minuts després del que indiquen els Mossos.

(Captura del programa d'Antena 3)

Tot plegat podria servir per demostrar la innocència de Dobrowolski. No hauria deixat passar els suposats 20 minuts, sinó només 3. La primera prova hauria tingut lloc a les 3:07, i la trucada al 112, 3 minuts després.

ETIQUETES:

Deixa un comentari