Revolta dels treballadors de RTVE Catalunya pel Debat del 14-F en castellà

Junts, Esquerra i la CUP ja han anunciat que intervindran només en català

Aquest diumenge a la nit, tindrà lloc el segon debat de candidats per les eleccions del 14 de febrer, per a la desconnexió de La1 a Catalunya. És a dir, que només s'emetrà per als espectadors catalans. La sorpresa va arribar fa pocs dies quan es va anunciar que seria en castellà i amb un presentador enviat de Madrid. L'escollit és el gallec Xabier Fortes, actual director de 'La noche en 24 horas'.

Una decisió que ha generat un fort malestar entre els professionals d'informatius de RTVE Catalunya, que ho veuen com una manca de respecte cap a la seva feina i professionalitat. Per això, han presentant aquest Manifest de rebuig.

Manifest dels treballadors d'Informatius de RTVE Catalunya

Segons fonts de RTVE Catalunya, a hores d'ara, no es preveu que la situació es recondueixi i finalment es pugui celebrar en català i amb un presentador de la casa. Els tres partits independentistes, Junts, ERC i la CUP ja han anunciat que els seus candidats només intervindran en català.

ETIQUETES:

Deixa un comentari