L'estrena de la sèrie Altsasu arrasa i TV3 lidera el dilluns

El 1er capítol de l'apocal·líptica 'El col·lapse' fa un bon 19,1%

Dilluns a la nit i ja no vam poder veure noves entregues de 'El foraster' pels pobles de Catalunya. TV3 estrenava dues sèries 'Altsasu' i 'El co·lapse' i han estat un nou èxit d'audiència. La primera arriba als 600.000 espectadors i un brutal 22,7%, només superada pel TN vespre de Toni Cruanyes. La sèrie apocal·líptica va mantenir les bones dades amb 401.000 espectadors i va liderar sense problemes.

Pasapalabra continua escalant i queda com a 3er espai més vist superant a l"Està Passant'

Tot plegat en un nou dilluns que TV3 lidera sense problemes amb un 16,8% i a gran distància d'Antena 3 que es queda en el 12,6%. El duel per l'accés al 'prime time', el va tornar a guanyar el concurs 'Pasapalabra' (22,6%) per sobre dels de Toni Soler que es van quedar en el 18,1%.

Un duel molt més igualat és el que lluiten cada tarda Helena Garcia Melero i els de 'Sálvame'. Ahir empat tècnic a 13,3% contra 13,4%.

Les que no aconsegueixen aixecar el cap són les sèries turques. Ahir 'Mujer' queda en 20a posició i un modest 13,9% i la de Tele 5 ni tan sols apareix al rànquing.

ETIQUETES:

Deixa un comentari