L'alcalde de Lleida s'enfada i el "FAQS" es disculpa

El rètol amb que van presentar al cantant Kelly Isaiah van indignar a la banda, el paer en cap i alguns espectadors a les xarxes.

El cantant i la seva banda van anar aquest dissabte al programa de debat de TV3 i quan van aparèixer a la pantalla els espectadors van poder veure un rètol en el que hi deia: "entre Simba i Lo Cartanyà". Una ironia que el Preguntes Freqüents sol utilitzar amb la majoria dels seus convidats i col·laboradors, però que aquesta vegada no ha trobat gaire fortuna.

La broma va ser mal rebuda per diversos espectadors, que van mostrar el seu malestar a les xarxes i també pel grup Koers, la banda del cantant Isaiah que ha publicat al seu compte d'Instagram un post titulat "Dignitat i respecte".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KOERS OFFICIAL (@koers.reggaeband)

Tampoc va agradar gens al paer en cap, Miquel Pueyo, com ha fet evident avui al seu perfil de Twitter:

Aquest mateix dimarts, però, el programa presentat per Cristina Puig ha fet pública aquesta carta de disculpa on ja diu que ahir dilluns es van disculpar per privat amb el cantant lleidatà.

Confiem que el malentès no vagi més enllà i s'acceptin les disculpes. Ah, i als redacorts del FAQS que filin més prim el seu humor.

ETIQUETES:

Deixa un comentari