You are currently viewing 'La isla de las tentaciones' lidera la nit però TV3 guanya el dijous

'La isla de las tentaciones' lidera la nit però TV3 guanya el dijous

Pasapalabra s'acosta al TN de Cruanyes i Polònia guanya la primera franja de la nit

Nit d'estrena a Tele 5 amb la tercera temporada del seu reality que posa a prova la fidelitat dels concursants i va triomfar. Un 19,2% i 301.000 espectadors a Catalunya per sota del descomunal 25,2% que va fer a Espanya.

A TV3 la nit va tenir uns resultats desiguals: el 'Polònia' va liderar la seva franja amb 474.000 i 17,8% i el 'Persona Infiltrada' amb el còmic David Fernandez va fer un dels seus resultats més fluixos 242.000 espectadors i 11,3%.

El gran duel diari entre 'Pasapalabra' i l"Està Passant' el va guanyar el concurs amb un gran 22,2% davant el 16,4% de l'equip de Toni Soler. I atenció perquè l'espai de "el rosco" es va quedar a pocs espectadors de ser l'espai més vist del dia amb 554.000 davant dels 641.000 del TN vespre.

Pel que fa al còmput total del dia, TV3 torna a liderar amb comodidat gràcies als seus programes diaris que es mantenen líders. Ricard ustrell va liderar a més de 4 punts del 2n amb un 15,9%, la sèrie 'Com si fos ahir' amb un 15,6% i el 'Tot es mou' va superar els de 'Sálvame' amb un 13%.

Deixa un comentari