Kiko Rivera lidera la nit de diumenge a Catalunya i Tele 5 guanya el dia

Els programes més vistos tornen a ser els 'TN' de TV3, però el '30 Minuts' i 'Batalla Monumental' punxen

Tele 5 va tercera al gener i està fent tot el possible per remuntar a pocs dies perque acabi el mes. I saben com fer-ho. Hores i hores de Jorge Javier Vázquez i la família 'Pantoja', un binomi que enganxa a l'audiència que busca fugir de les notícies de la covid.

Aquest diumenge, l'entrevista al fill d'Isabel Pantoja, Kiko Rivera va liderar la nit a Catalunya amb un 15,1% i 234.000 espectadors de mitjana fins a les 2:30 de la matinada quan va acabar. La resta de cadenes ho teníen difícil i només la sèrie turca d'Antena3, 'Mi Hija', s'hi va acostar amb un 12%.

TV3 va tenir els dos programes més vistos, el TN Vespre i el TN Migdia, però la resta de programes van fer resultats modestos. El '30 Minuts' va quedar 14è amb 243.000 espectadors i el 9% de quota i 'Batalla Monumental' va caure al 7,6%. L'únic que va mantenir-se amunt va ser el concurs de Llucià Ferrer, 'Atrapa'm si pots', en quart lloc amb el 12,3%.

Tot plegat en un diumenge que va liderar Tele 5 i això si és notícia perquè feia molts dies que no passava. La cadena de Mediaset ha escurçat força les distàncies amb la segona, Antena 3. A cinc dies per acabar el mes: TV3 lidera amb el 14,6%, Antena 3 (11,1%) i T5 (9,7%).

ETIQUETES:

Deixa un comentari