ACTUALITZACIÓ: Es cancel·la el programa de Terribas i Basté a TV3

Aviat, ben aviat i a la nit dels dimecres. Amb aquesta frase començàvem el dia i així figurava a la mateixa graella de TV3. Els incombustibles Mònica Terribas i Jordi Basté, estrenaven per fi programa el dia 20 de gener i fins i tot obligaven a canviar el dia d'emissió al mític espai de zàping APM? (Alguna Pregunta Més?) als dijous després del Polònia.
Però aquest mateix dilluns ha desaparegut de la graella i ara no apareix cap programa tal i com es pot veure a la imatge de la pròpia web de TV3.

"Nexes", és el nom del programa que fa mesos que està pendent de veure la llum i segons van explicar des de TV3, vol parlar de la vida. És per això que els dos periodistes tan diferents com Mònica Terribas i Jordi Basté s'han aliat en aquest projecte i  es posaran davant del mirall de la seva vida, si bé encara no se sap quan serà.

El plató que no s'ubicaria a Sant Joan Despí, sinó a la Fira de Barcelona per complir amb les distàncies de seguretat, continuarà doncs ben buit i és que segons ha avançat el "Versió a Rac1" aquesta tarda, el programa es posposa per la covid fins al mes de febrer o març.

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. Marcos Espínola

    EXCLUSIVA?? si ho tenien penjat a la graella ahir que anava el 20 i per cert avui he vist per twitter que s'ha cancel.lat

    1. Redacció

      Actualitzat! així figurava a la graella fins que ho han retirat Marcos!

Deixa un comentari