'Cardo', la nova sèrie dels creadors de 'La Veneno'

La trama abordarà els cànons de bellesa femenina i el buit de la generació dels anys 80 i 90


Javier Calvo i Javier Ambrossi, els populars actors i directors com 'Los Javis', continuen amb la seva carrera d'èxit i ja preparen el seu nou projecte. Es tracta de 'Cardo', una sèrie que emetrà Atresplayer Premium i que segons informa la revista 'Variety' girarà al voltant d'una noia de 30 anys que travessa una gran crisi.

Problemes de drogues, econòmics, sexuals i insatisfacció amb el seu cos en una trama que girarà al voltant dels cànons de bellesa femenina existents a la nostra societat. També sobre el buit de la generació dels anys 80 i 90 i que ara ronden els 30 anys.

L'última producció de la parella ha estat la sèrie sobre la transexual espanyola coneguda com "La Veneno". Anteriorment també havien triomfat a Netflix amb la comèdia "Paquita Salas".

ETIQUETES:

Deixa un comentari