Alfred Garcia estrena cançó per a la sèrie 'Los espabilados'

El director Albert Espinosa torna a la TV deu anys després de l'estrena de l'exitosa 'Polseres vermelles'

El cantant Alfred García ha creat i interpreta el tema principal de 'Los espabilados', la nova sèrie original Movistar+, creada per Albert Espinosa. El videoclip ha estat rodat al Prat De Llobregat i hi participen els actors protagonistes de la sèrie.

Els tres primers episodis de la sèrie arribaran el pròxim 29 de gener i està inspirada en la novel·la escrita pel mateix Albert Espinosa, "El que et diré quan et torni a veure" (Grijalbo) per a explicar el viatge que emprenen cinc nois per Europa quan s'escapen del centre psiquiàtric en el que estaven ingressats. Malgrat els seus diagnòstics clínics, aquests cinc amics s'enfronten a la vida amb humor i valentia perquè en el seu interior tenen clar que és la societat la que està malalta; no ells. (Movistar+)

ETIQUETES:

Deixa un comentari