The Serpent Queen

2022
Es tracta d'una biografia poc ortodoxa de la vida de Caterina de Medicci, a la que veiem tant quan és reina regent de França i durant la seva adolescència.

The Girl from Plainville

2022
Basada en una història real sobre una noia que és sospitosa d'haver induït el seu xicot al prendre la decisió de suïcidar-se a través de missatges de text.

Gaslit

2022
Sèrie sobre l'escàndol del Watergate que es fixa en una història no tant coneguda, la de Martha Mitchell, la dona del fiscal General dels Estats Units.

Shining Vale

2022
Una escriptora de novel·les eròtiques que passa una crisi matrimonial, fa que tota la família es traslladi a una casa que té un passat sanguinari.

High Fidelity

2020
Revisió de la pel·lícula homònima d'Stephen Frears que al seu torn estava basada en la novel·la de Nick Hornby.

Gangs of London

2020
El cap d'una organització criminal és assassinat i el seu fill i hereu remou la ciutat de Londres intentant descobrir qui ho fa fet per venjar-se'n.

Dr. Death

2021
Un cirurgià especialista en lesions a la columna vertebral destrossa el seu pacient, destrossant-li la vida. I no és el primer cop que ho fa.

Des

2020
Un veí truca un operari perquè hi ha un problema amb les canonades de l'edifici. Quan l'operari mira quin és el problema descobreix que estan obstruïdes per despulles humanes sense identificar.