La Lección

2022
Català: Subtítols
Sèrie israeliana que gira al voltant de la discussió que tenen en una aula una adolescent amb el seu professor.

El Senyor dels Anells: Els Anells de Poder

2022
Català: Àudio
En un període de pau relativa a la Terra Mitjana, alguna cosa fosca comença a agafar forma. Galadriel està convençuda de que cal continuar lluitant.

Lost Ollie

2022
Català: Àudio
Sèrie sobre la joguina d'un nen que és segrestada per un altre joguina plena d'amargor i que odia totes les joguines que són les preferides dels nens.

Habitació 301

2019
Català: Àudio (TV3)
Thriller que gira al voltant de la festivitat del Midsommer, la festa anual més important de Suècia i de la mort tràgica del nét del protagonista.

Els enverinaments de Salisbury

2020
Català: Àudio (TV3)
Es tracta d'una història real que va succeir a Salisbury quan una parella va caure desplomada en un parc.

Press

2018
Català: Subtítols
Una sèrie britànica sobre la competència entre dos diaris i com, en el procés d'intentar esgarrapar lectors l'un de l'altre, poden perdre els seus principis.

Inside No. 9

2014
Català: Subtítols
7a temporada de l'antologia que presenta diferents històries que poden ser pertorbadores i divertides al mateix temps.

Tot allò que estimes

2022
Català: Subtítols
Una noia es retroba en un tren amb un noi al que no veia des de fa molts anys i entre tots dos sorgeix un inici d'enamorament.

Ara és el moment

2017
Català: Subtítols
Sobre les accions d'un grup d'activistes de la ciutat de Lió, que intenten aturar les mesures homòfiques de l'alcalde de la ciutat.

Reyka

2021
Català: Subtítols
Sèrie sud-africana sobre una detectiu que investiga una sèrie d'assassinats que s'han comès als camps de canya de sucre.

Sospitosos

2021
Català: Subtítols
Sèrie israeliana sobre cinc nois que viuen en la marginalitat i que són acusats d'haver abusat sexualment a una menor d'edat.

Parliament

2020
Català: Subtítols
Es tracta d'una comèdia política ambientada al Parlament Europeu, on un jove assistent parlamentari s'enfronta a l'absurditat burocràtica d'una institució que sembla no tenir cap utilitat.