Carmen Curlers

2022
Català: Subtítols
Sèrie danesa que explica la història d'un empresari que als anys 60 descobreix un nou invent: l'arrissador de cabells elèctric

El fred que crema

2022
Català: Àudio
El 1943, els habitants d'un poble andorrà viuen entre l'aïllament i les eventuals notícies del transcurs de la Segona Guerra Mundial

Silent Land

2021
Català: Àudio
Una parella arriba a una illa italiana per passar uns dies de vacances en una casa llogada. Però les coses es torcen al descobrir que la piscina no funciona

Varsovia 83. Un asunto de estado

2021
Català: Subtítols
A Polònia (1983), enmig d'un clima d'alta tensió política, el país viu consternat per l'assassinat a cops del fill adolescent d'una coneguda opositora.

El gat amb botes: L'últim desig

2022
Català: Àudio
El Gat amb Botes ha viscut mil i una aventures, però s'adona que tanta agitació li ha consumit vuit de les seves nou vides.

Los años de Super 8

2022
Català: Subtítols
Al llarg d'una hora, aquest documental es construeix a partir dels vídeos domèstics de la família de l'escriptora Annie Ernaux, Premi Nobel de Literatura.

El sostre groc

2022
Català: Àudio
El 2018, nou dones van denunciar dos dels seus professors a l'Aula de Teatre de Lleida per abusos sexuals comesos quan elles eren adolescents.

Avatar: El sentit de l'aigua

2022
Català: Àudio
Jake ha assumit definitivament la seva nova identitat i viu en pau amb la família a Pandora. Però la humanitat reapareix per explotar els seus recursos.

Pinotxo de Guillermo del Toro

2022
Català: Àudio
Una nova mirada, en clau musical i en animació stop motion al clàssic de Carlo Collodi. Pinotxo és un ninot de fusta que cobra vida.

Smiley

2022
Català: Àudio
La nova sèrie protagonitzada per Carlos Cuevas i Miki Esparbé sobre dos homes gais, en Bruno i l'Àlex

L'emperadriu rebel

2022
Català: Àudio
Durant el Nadal de 1877, Elisabet d'Àustria cansada d'estar empresonada per les convencions, comença a rebel·lar-se contra la tirania de les aparences.

Suro

2022
Català: Àudio
Helena i Iván és una parella que marxa de la ciutat per anar a viure al bosc, on pretenen reobrir una explotació de suro.