Wild Wild Country

Títol original: Wild Wild Country

Any: 2018

País: Estats Units

Temporades: 6 episodis

Gènere:

Plataforma:

 Wild Wild Country
(2018) on IMDb

De què va:

Sobre un gurú espiritual anomenat Bhagwan Shree Rajneesh, més conegut com a Osho, que aconsegueix milers de seguidors, incloent occidentals que viatgen fins a l’Índia per tenir-lo de prop. Aprofitant aquest èxit, marxa del seu país i s’instal·la en un petit poble a Oregon, on crea una comuna que desborda als locals i on van tenir lloc diversos delictes, ocults per la opacitat que va mantenir la comunitat.

Els protagonistes:

Osho va ser el creador del que ell va anomenat la "meditació dinàmica" i va ser molt influent pel moviment del New Age. Malgrat els seus problemes amb la justícia i tot el que ja se sap de les comunes que va formar, continua sent un autor molt venut. L'altra gran personatge d'aquest true crime és Sheela, la seva assistent i principal encarregada de gestionar la comuna que el gurú va funda a Oregon.

L'impacte:

Des de la seva estrena, Wild Wild Country va ser un fenomen, tot i que a una escala més petita que d'altres com Tiger King. També va ser objecte de crítiques, particularment del fet que no abordés les agressions sexuals a la comunitat.

La segona temporada:

No s'ha arribat a fer una segona temporada com a tal, però Netflix sí que va estrenar un documental titular Searching for Sheela que documenta al detall el paper que ella va tenir en l'atac bioquímic a Oregon l'any 1984.

On:

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari