Tiger King

Títol original: Tiger King

Any: 2020

País: Estats Units

Temporades: 2 temporades

Protagonistes: ,

Gènere:

Plataforma:

 Tiger King
(2020) on IMDb

De què va:

Sobre la rivalitat entre Joe Exotic, el director d’un zoo on hi ha tigres i altres grans fèlids, i la propietària d’un santuari animal, la conservacionista Carole Baskin, que l’acusa de no tenir una cura apropiada dels animals i explotar-los, incomplint la llei. La rivalitat entre tots dos va començar va anar escalant progressivament.

La clau:

La personalitat del protagonista, l'excèntric Joe Exotic i els seus deliris de grandesa, i els peculiars treballadors del seu zoo. És una història on hi passa de tot: un intent d'assassinat, una desaparició misteriosa, delictes diversos, incloent maltractament animal, consum de metamfetamina, baralles i relacions sexuals de tota mena.

L'impacte:

Es ca convertir en un èxit inesperat per Netflix, amb 34 milions d'espectadors en només deu dies. En part, la causa va ser que es va estrenar durant el confinament, de manera que el boca a orella es va produir amb la gent tancada a casa.

La segona temporada:

Se centra en les conseqüències que l'èxit que va tenir la primera temporada ha tingut en els seus personatges, radiografiant l'efecte que poden tenir els true crime (com ja havia fet Making A Murderer). Obre noves possibilitats a una trama aparentment secundària, la de la desaparició del marit de Carole Baskin. Però no té tant a explicar com la primera temporada, perquè no ha passat prou temps.

On:

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari