The Shivering Truth

Títol original: The Shivering Truth

Any: 2018

País: Estats Units

Creador: Vernon Chatman

Temporades: 2 temporades

Plataforma:

 The Shivering Truth
(2018) on IMDb

De què va:

Cada episodi uneix diferents històries pertorbadores i repugnants, lligades per un fil oníric que busca que l’espectador se senti com si estigués desconnectant de la realitat, en un viatge en stop-motion cap a les profunditats de la ment. La sèrie va a buscar les imatges més llefiscoses i malaltisses que et puguis imaginar, regades sovint d’humor negre i d’altres vegades amb comentaris sobre la psicologia humana.

Interessant:

La sèrie forma part originalment del canal Adult Swim i, en molts sentits, és reminiscent de la mena de contingut del canal, tant pel que fa a la mena d'humor, com pel que fa a la voluntat de transgredir, i finalment, també per la tècnica del stop-motion, habitual en sèries com Robot Chicken. Però The Shivering Truth és pertorbadora en un sentit més profund, i es dirigeix a un públic més adult de l'habitual del canal.

L'origen:

La sèrie és una creació de Vernon Chatman, conegut per algunes sèries d'animació de culte com Wonder Showzen i també per posar la veu a alguns personatge de South Park. La seva inspiració prové de múltiples referències, però una de les més destacades són les seqüències animades que Terry Gilliam va fer pel Monty Python Flying Circus, que no tenien principi ni final, eren un fil conductor que unia els diferents sketchs, i que a ell, que va veure de petit, li feien por.

Episodi clau:

Nesslessness (episodi 4 de la 2a temporada) és un dels més pertorbadors.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari