The Newsroom

Títol original: The Newsroom

Any: 2012

País: Estats Units

Creador: Aaron Sorkin

Temporades: 3

Gènere: ,

Plataforma:

 The Newsroom (2012) on IMDb

De què va:

El presentador i editor dels informatius de la nit, Will McAvoy, ha començat a guanyar-se la fama d’evitar incomodar a ningú, però no sempre havia estat així. La incorporació d’una nova productora i antic amor el fa reaccionar.

Què és?

La sèrie sobre periodisme d'Aaron Sorkin, el creador de The West Wing, que reivindica l'idealisme periodístic i exigeix als periodistes resistir davant dels interessos comercials i empresarials i mantinguin sempre la seva integritat professional.

La clau:

Els discursos sobre periodisme i integritat dels personatges són un dels punts forts de la sèrie que tornen a recordar-nos que quan Aaron Sorkin vol et fa posar dempeus. El monòleg que fa el protagonista al primer episodi és una de les declaracions d'intencions més contundents que s'han fet mai al primer episodi d'una sèrie.

El creador:

Aaron Sorkin ja havia fet prèviament dues sèries sobre periodisme televisiu, però cap de les dues havia tingut gaire sort. Studio 60 on the Sunset Strip va ser cancel·lada per l'NBC a la primera temporada i Sports Night, malgrat que va durar dues temporades, va patir amb les condicionants de la cadena, ABC, que van fer que no fos ben bé el que Sorkin volia, de manera que amb The Newsroom es pot dir que va fer finament la sèrie sobre periodisme que havia tingut al cap durant anys.

Els actors:

Jeff Daniels és el protagonista de la sèrie. Un actor molt conegut que darrerament ha fet sèries com American Rust, The Looming Tower o Godless. Al repartiment també trobareu a Emily Mortimer, Olivia Munn, Alison Pill o Sam Waterston.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari