The Midnight Gospel

Títol original: The Midnight Gospel

Any: 2020

País: Estats Units

Creador: Pendleton Ward, Duncan Trussell

Temporades: 1 temporada

Plataforma:

 The Midnight Gospel (2020) on IMDb

De què va:

El presentador d’un podcast que viu en un planeta molt diferent al nostre fa servir un simulador de multiversos per viatjar per diversos mons per entrevistar a diferents persones. El seu objectiu és buscar converses interessants per fer un bon podcast i sovint aconsegueix establir diàlegs d’una profunditat inusual.

Interessant:

Els diferents mons on viatja el protagonista només tenen un element en comú: són a punt de col·lapsar, per diferents motius, de manera que les entrevistes es produeixen en situacions extremes, amb els protagonistes esquivant la mort pels pèls, donant a la sèrie un aire apocalíptic de fi del món que encaixa amb els temes que es tracten a les entrevistes, on es parla de qüestions com l'acceptació de la mort o la possibilitat d'escapar de la realitat física a través de les drogues.

L'origen:

El creador de la sèrie és Pendleton Ward, molt conegut per la sèrie d'animació Hora de Aventuras, de la que es reconeixible el mateix estil de dibuix i també les situacions impossibles que s'encadenen una rere l'altre. Els temes que tracta The Midnight Gospel estan dirigides nítidament al públic adult, distanciant-se de la feina que fins ara havia fet Pendleton Ward. Per crear les converses, fa servir àudios d'un podcast real, The Duncan Trussell Family Hour, dirigit per Duncan Trussell, que figura com a co-creador de la sèrie juntament amb Pendleton Ward.

Episodi clau:

Mouse of Silver, l'últim de la 1a temporada, on la sèrie parla del cicle de la vida.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari